کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 58 |
|
1 |
|
اثر عناصر کم مصرف آهن، روی، مس، منگنز و بور در مقاومت به تنش خشکی آفتابگردان |
|
مجید رحیمی زاده، حمید مدنی، داود حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 64.95 K
|
|
2 |
|
تأثیر برهمکنش روی و بور بر عملکرد و میزان ماده خشک ذرت |
|
فرشید عارف |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 70.12 K
|
|
3 |
|
استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین |
|
جعفر شهابی فر، رضا خوش نظر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 71.67 K
|
|
4 |
|
بررسی تأثیر روشها و مقادیر مختلف مصرف بور بر نخود تلقیح شده با باکتری مزوریزوبیوم |
|
وفا توشیح، محمدحسین سدری، لادن رضایی، احمد اصغرزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 70.54 K
|
|
5 |
|
تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “ |
|
محمد سعید تدین، زهرا خوگر، حمید زارع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 65.92 K
|
|
6 |
|
بررسی تاثیر آب شور و بور بر جوانه زنی بذر کلزا |
|
یعقوب حسینی، مهدی همایی، سعید سعادت |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 133.9 K
|
|
7 |
|
ارزیابی مقاومت نسبی چهار رقم گندم به سمیت بور |
|
بهار ملازم، عبدالمجید رونقی، ویدا علما |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 57.49 K
|
|
8 |
|
تأثیر نیتروژن و بور بر رشد و ترکیب شیمیایی کلزا |
|
هادی کوهکن، منوچهر مفتون |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 60.41 K
|
|
9 |
|
تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج |
|
هادی کوهکن، منوچهر مفتون |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 63.3 K
|
|
10 |
|
کاربرد کربن فعال جهت رنگ بری عصاره خاک و اثرآن بر مقدار بور قرائت شده به روش آزومتین- اچ |
|
محسن فرحبخش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 81.27 K
|
|
11 |
|
روشی جدید برای استخراج بور محلول درآب داغ (HWSB) |
|
محسن فرحبخش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 77.86 K
|
|
12 |
|
برهمکنش روی و بور در عملکرد و کیفیت دانه کلزا |
|
مجید خیاوی، محمد اسماعیلی، محمدباقر خورشیدی بنام |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 66.8 K
|
|
13 |
|
تاثیر مصرف گوگرد، روی وبور در عملکرد کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی در آفتابگردان |
|
عفت الزمان منتظری، ابراهیم سپهر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 111.12 K
|
|
14 |
|
تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی |
|
ماشااالله حسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 59.26 K
|
|
15 |
|
بررسی اثرات برهمکنش بور و روی بر عملکرد و اجزاء آن در ذرت دانه ای |
|
عبدالحسین ضیائیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 110.77 K
|
|
16 |
|
اثرات کاربرد روی بر کاهش غلظت بور در ذرت |
|
عبدالحسین ضیائیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 65.61 K
|
|
17 |
|
اثر متقابل سطوح مختلف بور و روی، بر عملکرد وش و برخی ویژگی های زراعی و خصوصیات الیاف پنبه (رقم ورامین) در شرایط آب و هوایی قم |
|
محمد رضا نایینی، محمد هادی میرزاپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 65.89 K
|
|
18 |
|
اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند |
|
فرزاد جلیلی، خلیل خلیل لو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 410.48 K
|
|
19 |
|
بررسی اثر محلولپاشی عناصر منیزیم و بور بر عملکرد و کیفیت میوه در خیار گلخانه ای |
|
معصومه حدادی، عبدالکریم کاشی، محمدعلی نجاتیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 108.18 K
|
|
20 |
|
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد کلم بروکلی رقم ساکورا |
|
فاطمه رخش، احمد گلچین |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 88.79 K
|
|
21 |
|
تأثیر همکنش بور و روی بر عملکرد شکر و درصد قند خالص چغندر قند در منطقه اقلید استان فارس |
|
صدیقه زارعی، ماشاء اله حسینی، زهره امینی، حسین میرطالبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 130.28 K
|
|
22 |
|
تعیین زمان محلول پاشی عناصر غذائی بر سال آوری نارنگی کینو |
|
سعید سلیم پور، علیرضا پاک نژاد، رحیم اسلامی زاده، علیرضا شفیعی زرگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 104.26 K
|
|
23 |
|
بررسی سطوح مختلف بور بر عملکرد و درصد روغن کلزا |
|
علی طباطبائی، ماشاالله حسینی، قادر نوری، محسن نقیب القرا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 110.3 K
|
|
24 |
|
مدل سازی واکنش کلزا به تنش توأمان شوری و بور |
|
یعقوب حسینی، مهدی همایی، نجفعلی کریمیان، سعید سعادت |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 110.08 K
|
|
25 |
|
اثرات غلظتهای مختلف بور بر جذب سطحی فسفر در یک خاک آهکی |
|
اکبر حسنی، ابراهیم باباییان، محمود محمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 122.64 K
|