صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
58
-449
اثر عناصر کم مصرف آهن، روی، مس، منگنز و بور در مقاومت به تنش خشکی آفتابگردان
مجید رحیمی زاده، حمید مدنی، داود حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
64.95 K
-448
تأثیر برهمکنش روی و بور بر عملکرد و میزان ماده خشک ذرت
فرشید عارف
مشاهده مقاله
اصل مقاله
70.12 K
-447
استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین
جعفر شهابی فر، رضا خوش نظر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
71.67 K
-446
بررسی تأثیر روشها و مقادیر مختلف مصرف بور بر نخود تلقیح شده با باکتری مزوریزوبیوم
وفا توشیح، محمدحسین سدری، لادن رضایی، احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
70.54 K
-445
تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “
محمد سعید تدین، زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
65.92 K
-444
بررسی تاثیر آب شور و بور بر جوانه زنی بذر کلزا
یعقوب حسینی، مهدی همایی، سعید سعادت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
133.9 K
-443
ارزیابی مقاومت نسبی چهار رقم گندم به سمیت بور
بهار ملازم، عبدالمجید رونقی، ویدا علما
مشاهده مقاله
اصل مقاله
57.49 K
-442
تأثیر نیتروژن و بور بر رشد و ترکیب شیمیایی کلزا
هادی کوهکن، منوچهر مفتون
مشاهده مقاله
اصل مقاله
60.41 K
-441
تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج
هادی کوهکن، منوچهر مفتون
مشاهده مقاله
اصل مقاله
63.3 K
-440
کاربرد کربن فعال جهت رنگ بری عصاره خاک و اثرآن بر مقدار بور قرائت شده به روش آزومتین- اچ
محسن فرحبخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
81.27 K
-439
روشی جدید برای استخراج بور محلول درآب داغ (HWSB)
محسن فرحبخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.86 K
-438
برهمکنش روی و بور در عملکرد و کیفیت دانه کلزا
مجید خیاوی، محمد اسماعیلی، محمدباقر خورشیدی بنام
مشاهده مقاله
اصل مقاله
66.8 K
-437
تاثیر مصرف گوگرد، روی وبور در عملکرد کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی در آفتابگردان
عفت الزمان منتظری، ابراهیم سپهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.12 K
-436
تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
59.26 K
-435
بررسی اثرات برهمکنش بور و روی بر عملکرد و اجزاء آن در ذرت دانه ای
عبدالحسین ضیائیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.77 K
-434
اثرات کاربرد روی بر کاهش غلظت بور در ذرت
عبدالحسین ضیائیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
65.61 K
-433
اثر متقابل سطوح مختلف بور و روی، بر عملکرد وش و برخی ویژگی های زراعی و خصوصیات الیاف پنبه (رقم ورامین) در شرایط آب و هوایی قم
محمد رضا نایینی، محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
65.89 K
-432
اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند
فرزاد جلیلی، خلیل خلیل لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
410.48 K
-431
بررسی اثر محلولپاشی عناصر منیزیم و بور بر عملکرد و کیفیت میوه در خیار گلخانه ای
معصومه حدادی، عبدالکریم کاشی، محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
108.18 K
-430
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد کلم بروکلی رقم ساکورا
فاطمه رخش، احمد گلچین
مشاهده مقاله
اصل مقاله
88.79 K
-429
تأثیر همکنش بور و روی بر عملکرد شکر و درصد قند خالص چغندر قند در منطقه اقلید استان فارس
صدیقه زارعی، ماشاء اله حسینی، زهره امینی، حسین میرطالبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130.28 K
-428
تعیین زمان محلول پاشی عناصر غذائی بر سال آوری نارنگی کینو
سعید سلیم پور، علیرضا پاک نژاد، رحیم اسلامی زاده، علیرضا شفیعی زرگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
104.26 K
-427
بررسی سطوح مختلف بور بر عملکرد و درصد روغن کلزا
علی طباطبائی، ماشاالله حسینی، قادر نوری، محسن نقیب القرا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.3 K
-426
مدل سازی واکنش کلزا به تنش توأمان شوری و بور
یعقوب حسینی، مهدی همایی، نجفعلی کریمیان، سعید سعادت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.08 K
-425
اثرات غلظتهای مختلف بور بر جذب سطحی فسفر در یک خاک آهکی
اکبر حسنی، ابراهیم باباییان، محمود محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
122.64 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3