کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 58

1 اثر عناصر کم مصرف آهن، روی، مس، منگنز و بور در مقاومت به تنش خشکی آفتابگردان
مجید رحیمی زاده؛ حمید مدنی؛ داود حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.95 K)

2 تأثیر برهمکنش روی و بور بر عملکرد و میزان ماده خشک ذرت
فرشید عارف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.12 K)

3 استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین
جعفر شهابی فر؛ رضا خوش نظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.67 K)

4 بررسی تأثیر روشها و مقادیر مختلف مصرف بور بر نخود تلقیح شده با باکتری مزوریزوبیوم
وفا توشیح؛ محمدحسین سدری؛ لادن رضایی؛ احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.54 K)

5 تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “
محمد سعید تدین؛ زهرا خوگر؛ حمید زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.92 K)

6 بررسی تاثیر آب شور و بور بر جوانه زنی بذر کلزا
یعقوب حسینی؛ مهدی همایی؛ سعید سعادت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.9 K)

7 ارزیابی مقاومت نسبی چهار رقم گندم به سمیت بور
بهار ملازم؛ عبدالمجید رونقی؛ ویدا علما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (57.49 K)

8 تأثیر نیتروژن و بور بر رشد و ترکیب شیمیایی کلزا
هادی کوهکن؛ منوچهر مفتون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.41 K)

9 تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج
هادی کوهکن؛ منوچهر مفتون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.3 K)

10 کاربرد کربن فعال جهت رنگ بری عصاره خاک و اثرآن بر مقدار بور قرائت شده به روش آزومتین- اچ
محسن فرحبخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.27 K)

11 روشی جدید برای استخراج بور محلول درآب داغ (HWSB)
محسن فرحبخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.86 K)

12 برهمکنش روی و بور در عملکرد و کیفیت دانه کلزا
مجید خیاوی؛ محمد اسماعیلی؛ محمدباقر خورشیدی بنام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (66.8 K)

13 تاثیر مصرف گوگرد، روی وبور در عملکرد کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی در آفتابگردان
عفت الزمان منتظری؛ ابراهیم سپهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.12 K)

14 تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.26 K)

15 بررسی اثرات برهمکنش بور و روی بر عملکرد و اجزاء آن در ذرت دانه ای
عبدالحسین ضیائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.77 K)

16 اثرات کاربرد روی بر کاهش غلظت بور در ذرت
عبدالحسین ضیائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.61 K)

17 اثر متقابل سطوح مختلف بور و روی، بر عملکرد وش و برخی ویژگی های زراعی و خصوصیات الیاف پنبه (رقم ورامین) در شرایط آب و هوایی قم
محمد رضا نایینی؛ محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.89 K)

18 اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند
فرزاد جلیلی؛ خلیل خلیل لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.48 K)

19 بررسی اثر محلولپاشی عناصر منیزیم و بور بر عملکرد و کیفیت میوه در خیار گلخانه ای
معصومه حدادی؛ عبدالکریم کاشی؛ محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.18 K)

20 تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد کلم بروکلی رقم ساکورا
فاطمه رخش؛ احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.79 K)

21 تأثیر همکنش بور و روی بر عملکرد شکر و درصد قند خالص چغندر قند در منطقه اقلید استان فارس
صدیقه زارعی؛ ماشاء اله حسینی؛ زهره امینی؛ حسین میرطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.28 K)

22 تعیین زمان محلول پاشی عناصر غذائی بر سال آوری نارنگی کینو
سعید سلیم پور؛ علیرضا پاک نژاد؛ رحیم اسلامی زاده؛ علیرضا شفیعی زرگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.26 K)

23 بررسی سطوح مختلف بور بر عملکرد و درصد روغن کلزا
علی طباطبائی؛ ماشاالله حسینی؛ قادر نوری؛ محسن نقیب القرا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.3 K)

24 مدل سازی واکنش کلزا به تنش توأمان شوری و بور
یعقوب حسینی؛ مهدی همایی؛ نجفعلی کریمیان؛ سعید سعادت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.08 K)

25 اثرات غلظتهای مختلف بور بر جذب سطحی فسفر در یک خاک آهکی
اکبر حسنی؛ ابراهیم باباییان؛ محمود محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.64 K)