کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 58

1 اثر عناصر کم مصرف آهن، روی، مس، منگنز و بور در مقاومت به تنش خشکی آفتابگردان
مجید رحیمی زاده، حمید مدنی، داود حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 64.95 K

2 تأثیر برهمکنش روی و بور بر عملکرد و میزان ماده خشک ذرت
فرشید عارف
مشاهده مقاله اصل مقاله 70.12 K

3 استفاده ازعناصر روی و بور برعملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت دو رقم کلزا در استان قزوین
جعفر شهابی فر، رضا خوش نظر
مشاهده مقاله اصل مقاله 71.67 K

4 بررسی تأثیر روشها و مقادیر مختلف مصرف بور بر نخود تلقیح شده با باکتری مزوریزوبیوم
وفا توشیح، محمدحسین سدری، لادن رضایی، احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 70.54 K

5 تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “
محمد سعید تدین، زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله اصل مقاله 65.92 K

6 بررسی تاثیر آب شور و بور بر جوانه زنی بذر کلزا
یعقوب حسینی، مهدی همایی، سعید سعادت
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.9 K

7 ارزیابی مقاومت نسبی چهار رقم گندم به سمیت بور
بهار ملازم، عبدالمجید رونقی، ویدا علما
مشاهده مقاله اصل مقاله 57.49 K

8 تأثیر نیتروژن و بور بر رشد و ترکیب شیمیایی کلزا
هادی کوهکن، منوچهر مفتون
مشاهده مقاله اصل مقاله 60.41 K

9 تأثیر نیتروژن در کاهش سمیت بور در برنج
هادی کوهکن، منوچهر مفتون
مشاهده مقاله اصل مقاله 63.3 K

10 کاربرد کربن فعال جهت رنگ بری عصاره خاک و اثرآن بر مقدار بور قرائت شده به روش آزومتین- اچ
محسن فرحبخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 81.27 K

11 روشی جدید برای استخراج بور محلول درآب داغ (HWSB)
محسن فرحبخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.86 K

12 برهمکنش روی و بور در عملکرد و کیفیت دانه کلزا
مجید خیاوی، محمد اسماعیلی، محمدباقر خورشیدی بنام
مشاهده مقاله اصل مقاله 66.8 K

13 تاثیر مصرف گوگرد، روی وبور در عملکرد کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی در آفتابگردان
عفت الزمان منتظری، ابراهیم سپهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.12 K

14 تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 59.26 K

15 بررسی اثرات برهمکنش بور و روی بر عملکرد و اجزاء آن در ذرت دانه ای
عبدالحسین ضیائیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 110.77 K

16 اثرات کاربرد روی بر کاهش غلظت بور در ذرت
عبدالحسین ضیائیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 65.61 K

17 اثر متقابل سطوح مختلف بور و روی، بر عملکرد وش و برخی ویژگی های زراعی و خصوصیات الیاف پنبه (رقم ورامین) در شرایط آب و هوایی قم
محمد رضا نایینی، محمد هادی میرزاپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 65.89 K

18 اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند
فرزاد جلیلی، خلیل خلیل لو
مشاهده مقاله اصل مقاله 410.48 K

19 بررسی اثر محلولپاشی عناصر منیزیم و بور بر عملکرد و کیفیت میوه در خیار گلخانه ای
معصومه حدادی، عبدالکریم کاشی، محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 108.18 K

20 تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد کلم بروکلی رقم ساکورا
فاطمه رخش، احمد گلچین
مشاهده مقاله اصل مقاله 88.79 K

21 تأثیر همکنش بور و روی بر عملکرد شکر و درصد قند خالص چغندر قند در منطقه اقلید استان فارس
صدیقه زارعی، ماشاء اله حسینی، زهره امینی، حسین میرطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.28 K

22 تعیین زمان محلول پاشی عناصر غذائی بر سال آوری نارنگی کینو
سعید سلیم پور، علیرضا پاک نژاد، رحیم اسلامی زاده، علیرضا شفیعی زرگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 104.26 K

23 بررسی سطوح مختلف بور بر عملکرد و درصد روغن کلزا
علی طباطبائی، ماشاالله حسینی، قادر نوری، محسن نقیب القرا
مشاهده مقاله اصل مقاله 110.3 K

24 مدل سازی واکنش کلزا به تنش توأمان شوری و بور
یعقوب حسینی، مهدی همایی، نجفعلی کریمیان، سعید سعادت
مشاهده مقاله اصل مقاله 110.08 K

25 اثرات غلظتهای مختلف بور بر جذب سطحی فسفر در یک خاک آهکی
اکبر حسنی، ابراهیم باباییان، محمود محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 122.64 K