کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 67 |
|
1 |
|
تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم |
|
احمد بای بوردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 59.41 K
|
|
2 |
|
بررسی تأثیر مولیبدن (Mo)و سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم |
|
علی کمالی مقدم، محمدجعفر ملکوتی، محمد لطف اللهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 86.3 K
|
|
3 |
|
مقایسه مقادیر مصرف، توزیع و توصیه کودهای ازته برای گیاهان زراعی جنوب شرق تهران |
|
بهزاد آزادگان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 69.39 K
|
|
4 |
|
بررسی اثرات گوگرد و پتاسیم بر عملکرد، پروتئین و روغن کلزا در جنوب استان فارس |
|
حسن تفرجی، نگین فرهنگی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 60.29 K
|
|
5 |
|
بررسی غلظت نیتروژن و پروتئین کل سه رقم یونجه تلقیح شده تحت تنش شوری |
|
عاطفه فضائلی، حسین بشارتی، نجات پیرولی بیرانوند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 102.57 K
|
|
6 |
|
تأثیرسطوح مختلف نیتروژن و تلقیح با باکتری ریزوبیوم برعملکردو اجزاء عملکرد دو رقم نخود |
|
مریم پورنجف، احمد گلچین، محمد اسماعیلی، مسعود کامل |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 65.61 K
|
|
7 |
|
تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی |
|
ماشااالله حسینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 59.26 K
|
|
8 |
|
بررسی اثر سرب بر جوانه زنی، مقدار پروتئین و پرولین و ارزش تحمل به سرب در دو رقم ( .Brassica napus L) کلزا |
|
علی چراتی، ملیحه خانلریان، غلامرضا میرزائی، فریبرز عباس زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 63.17 K
|
|
9 |
|
تغییرات کیفی دانه کلزا در اثر مصرف نیتروژن و گوگرد |
|
علی قاطعی، عبدالمهدی بخشنده، خلیل عالمی سعید، قدرت ا.. فتحی، حبیب ا.. نادیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 64.86 K
|
|
10 |
|
تأثیر کاربرد سطوح مختلف ملاس و کود اوره در عملکرد کمی و کیفی نیشکر |
|
حمیدرضا بهروان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 61.24 K
|
|
11 |
|
تاثیر همزیستی باکتریایی بر جذب ماکروالمنت ها و پروتئین در دانه سویا (.Glycine max L ) در شرایط مزرعه ای |
|
آذر دخت مهدی پور، احمد اصغرزاده، علی چراتی، افسانه کلبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 95.45 K
|
|
12 |
|
تاثیر مقدار مناسب نیکل بر سرعت تبدیل ازت به پروتئین در گیاه ذرت |
|
سعداله تیموری، محمدنبی غیبی، عباس مجدآبادی، رایحه میرخانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 416.24 K
|
|
13 |
|
مطالعه تاثیر جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام سویا (Glycin max (L.) Merr) |
|
آلاله متقیان، همت اله پیردشتی، محمدعلی بهمنیار، ارسطو عباسیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 69.2 K
|
|
14 |
|
تأثیر نیتروژن و تداخل علف های هرز طبیعی مزرعه ی ذرت بر درصد روغن، پروتئین و عملکرد بیولوژیکی رقم سینگل کراس 704 |
|
آی سان حاج ابراهیمی، صفر نصراله زاده، جلیل شفق کلوانق |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 116.21 K
|
|
15 |
|
بررسی قابلیت استفاده آهن در رابطه با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و پاسخ گیاه لوبیا در خاک های استان مرکزی |
|
محمد علی خودشناس، مسعود دادیور، جواد قدبیکلو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 84.59 K
|
|
16 |
|
مطالعه اثر خصوصیات خاک بر قابلیت استفاده روی در گیاه لوبیا |
|
محمد علی خودشناس، مسعود دادیور، جواد قدبیک لو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 83.19 K
|
|
17 |
|
بهبود میزان روغن و پروتئین دانه و کلروفیل برگ کلزا ( رقم Hayola401) در نتیجه کاربرد گوگرد و کوددامی در یک خاک آهکی |
|
فاطره کریمی، محمدعلی بهمنیار، مینا شهابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 89.63 K
|
|
18 |
|
بررسی تاثیر کاربرد توام پلیمر سوپرجاذب و کود دامی بر ویژگیهای خاک و عملکرد کیفی سویا |
|
خدیجه روستایی، محسن موحدی دهنوی، علی خادم، علیرضا خادم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 106.16 K
|
|
19 |
|
تاثیر نیتروژن و تنش خشکی بر کارآیی تجمع، انتقال مجدد نیتروژن و میزان پروتئین دانه در لوبیا قرمز رقم امیدبخش D81083 |
|
آرش محمدزاده، ناصر مجنون حسینی، علی احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 112.4 K
|
|
20 |
|
مطالعه تأثیر کمپوست، ورمی کمپوست، لجن فاضلاب و کود شیمیایی بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد پروتئین و دانه ارقام مختلف لوبیا |
|
روزبه مردان، شراره کاظمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 92.12 K
|
|
21 |
|
اثر کود دامی و کشت مخلوط بر برخی ویژگی های کمی و کیفی لوبیا چیتی |
|
مهدی مصطفائی، نصرت اله نجفی، شاهین اوستان، عادل دباغ محمدی نسب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 105.07 K
|
|
22 |
|
اثر کود دامی و کشت مخلوط بر ویژگی های رشد و درصد پروتئین ذرت علوفه ای |
|
مهدی مصطفائی، نصرت اله نجفی، شاهین اوستان، عادل دباغ محمدی نسب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 105.82 K
|
|
23 |
|
تأثیر مدیریت بقایای گیاهی کلزا و نیتروژن بر عملکرد گندم و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک |
|
محمود محمدی، علی مرشدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 466.56 K
|
|
24 |
|
بررسی تاثیر نانوکود کلاته آهن بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی |
|
حسن مجیدی دیزج، آرش محمدزاده، حسین مقدم، ناصر مجنون حسینی، نسیم بقائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 108.37 K
|
|
25 |
|
بررسی اثرات پتاسیم در کمیت و کیفیت سیب زمینی در بعضی از مناطق سیب زمینی کاری ایران |
|
محمدجعفر ملکوتی، کاوس حسین پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 24.19 K
|