کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 67

-374 تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.41 K)

-373 بررسی تأثیر مولیبدن (Mo)و سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم
علی کمالی مقدم، محمدجعفر ملکوتی، محمد لطف اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.3 K)

-372 مقایسه مقادیر مصرف، توزیع و توصیه کودهای ازته برای گیاهان زراعی جنوب شرق تهران
بهزاد آزادگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.39 K)

-371 بررسی اثرات گوگرد و پتاسیم بر عملکرد، پروتئین و روغن کلزا در جنوب استان فارس
حسن تفرجی، نگین فرهنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.29 K)

-370 بررسی غلظت نیتروژن و پروتئین کل سه رقم یونجه تلقیح شده تحت تنش شوری
عاطفه فضائلی، حسین بشارتی، نجات پیرولی بیرانوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.57 K)

-369 تأثیرسطوح مختلف نیتروژن و تلقیح با باکتری ریزوبیوم برعملکردو اجزاء عملکرد دو رقم نخود
مریم پورنجف، احمد گلچین، محمد اسماعیلی، مسعود کامل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.61 K)

-368 تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.26 K)

-367 بررسی اثر سرب بر جوانه زنی، مقدار پروتئین و پرولین و ارزش تحمل به سرب در دو رقم ( .Brassica napus L) کلزا
علی چراتی، ملیحه خانلریان، غلامرضا میرزائی، فریبرز عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.17 K)

-366 تغییرات کیفی دانه کلزا در اثر مصرف نیتروژن و گوگرد
علی قاطعی، عبدالمهدی بخشنده، خلیل عالمی سعید، قدرت ا.. فتحی، حبیب ا.. نادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.86 K)

-365 تأثیر کاربرد سطوح مختلف ملاس و کود اوره در عملکرد کمی و کیفی نیشکر
حمیدرضا بهروان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.24 K)

-364 تاثیر همزیستی باکتریایی بر جذب ماکروالمنت ها و پروتئین در دانه سویا (.Glycine max L ) در شرایط مزرعه ای
آذر دخت مهدی پور، احمد اصغرزاده، علی چراتی، افسانه کلبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.45 K)

-363 تاثیر مقدار مناسب نیکل بر سرعت تبدیل ازت به پروتئین در گیاه ذرت
سعداله تیموری، محمدنبی غیبی، عباس مجدآبادی، رایحه میرخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.24 K)

-362 مطالعه تاثیر جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام سویا (Glycin max (L.) Merr)
آلاله متقیان، همت اله پیردشتی، محمدعلی بهمنیار، ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.2 K)

-361 تأثیر نیتروژن و تداخل علف های هرز طبیعی مزرعه ی ذرت بر درصد روغن، پروتئین و عملکرد بیولوژیکی رقم سینگل کراس 704
آی سان حاج ابراهیمی، صفر نصراله زاده، جلیل شفق کلوانق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.21 K)

-360 بررسی قابلیت استفاده آهن در رابطه با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک و پاسخ گیاه لوبیا در خاک های استان مرکزی
محمد علی خودشناس، مسعود دادیور، جواد قدبیکلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.59 K)

-359 مطالعه اثر خصوصیات خاک بر قابلیت استفاده روی در گیاه لوبیا
محمد علی خودشناس، مسعود دادیور، جواد قدبیک لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.19 K)

-358 بهبود میزان روغن و پروتئین دانه و کلروفیل برگ کلزا ( رقم Hayola401) در نتیجه کاربرد گوگرد و کوددامی در یک خاک آهکی
فاطره کریمی، محمدعلی بهمنیار، مینا شهابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (89.63 K)

-357 بررسی تاثیر کاربرد توام پلیمر سوپرجاذب و کود دامی بر ویژگیهای خاک و عملکرد کیفی سویا
خدیجه روستایی، محسن موحدی دهنوی، علی خادم، علیرضا خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.16 K)

-356 تاثیر نیتروژن و تنش خشکی بر کارآیی تجمع، انتقال مجدد نیتروژن و میزان پروتئین دانه در لوبیا قرمز رقم امیدبخش D81083
آرش محمدزاده، ناصر مجنون حسینی، علی احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.4 K)

-355 مطالعه تأثیر کمپوست، ورمی کمپوست، لجن فاضلاب و کود شیمیایی بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد پروتئین و دانه ارقام مختلف لوبیا
روزبه مردان، شراره کاظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.12 K)

-354 اثر کود دامی و کشت مخلوط بر برخی ویژگی های کمی و کیفی لوبیا چیتی
مهدی مصطفائی، نصرت اله نجفی، شاهین اوستان، عادل دباغ محمدی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.07 K)

-353 اثر کود دامی و کشت مخلوط بر ویژگی های رشد و درصد پروتئین ذرت علوفه ای
مهدی مصطفائی، نصرت اله نجفی، شاهین اوستان، عادل دباغ محمدی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.82 K)

-352 تأثیر مدیریت بقایای گیاهی کلزا و نیتروژن بر عملکرد گندم و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک
محمود محمدی، علی مرشدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.56 K)

-351 بررسی تاثیر نانوکود کلاته آهن بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی
حسن مجیدی دیزج، آرش محمدزاده، حسین مقدم، ناصر مجنون حسینی، نسیم بقائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.37 K)

-350 بررسی اثرات پتاسیم در کمیت و کیفیت سیب زمینی در بعضی از مناطق سیب زمینی کاری ایران
محمدجعفر ملکوتی، کاوس حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.19 K)