کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 63

-74 تاثیر زمانهای مختلف خوابانیدن کمپوست زبالة غنی شده با سطوح مختلف نیتروژن معدنی بر غلظت و جذب کل نیتروژن در اسفناج و غلظت نیتروژن نیتراتی خاک
الهه موسوی کیاسری، نجفعلی کریمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.2 K)

-73 بررسی تأثیر مولیبدن (Mo)و سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم
علی کمالی مقدم، محمدجعفر ملکوتی، محمد لطف اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.3 K)

-72 بررسی اثر کاربرد زئولیت بر کاهش میزان آبشوئی کودهای نیتراته
هادی عباسی، مهدی شهابی فر، عباس خاشعی سیوکی، حسین ریاحی مدوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (58.79 K)

-71 توصیه بهینه کود برای ذرت هیبرید SC704 در شرایط آب و هوایی خرم آباد لرستان
اکبر سهرابی، محمد سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.7 K)

-70 مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی
سعید رضائیان، محمد پاسبان، حمیدرضا ذبیحی، مهدی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.4 K)

-69 نقش فیزیولوژیکی نیترات در افزایش مقاومت به تنش آب در دو گونه اسپرس
زهیر یعقوبی اشرفی، فرخ رحیم زاده خوئی، صدیقه صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.36 K)

-68 تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و کود دامی بر تجمع عناصر غذایی در کاهو (Lactuca sativa)
همت اله پیردشتی، حسین کاظمی پشت مساری، علی اصغر قنبری، محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.04 K)

-67 مطالعه لایسیمتری کاربرد سطوح مختلف کود اوره برمیزان نیترات و آمونیم خاک و زه آب در نیشکر
حبیب اله نادیان، سیروس جعفری، مهران الهامی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.76 K)

-66 بررسی آبشوئی نیترات از منابع کودهای اوره و اوره با پوشش گوگردی( scu )در زراعت گندم با استفاده از لایسیمتر
رقیه رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.76 K)

-65 بررسی دانه بندی خاک در چهار نوع روش خاک ورزی در بافت خاک رسی- لومی
ولی رسولی شربیانی، یوسف عباسپور گیلانده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.02 K)

-64 بررسی اثر دما و زمان برجذب نیترات از آب توسط نانو ذره زئولیت
نازلی وفایی فرد، شهریار مهدوی، محبوبه ضرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (585.25 K)

-63 بررسی جذب نیترات از آب توسط نانورس بنتونیت
بشارت بشیرگنبدی، شهریار مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.37 K)

-62 اثر آلودگی کادمیم بر تنفس خاک ، معدنی شدن کربن و میزان نیترات در یک خاک آهکی تیمار شده با ورمی کمپوست در طی زمان
علی کسراییان، ارمغان صالحیان، محمود وصال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (648.92 K)

-61 بررسی همبستگی میزان نیترات و کادمیم محصول سیب زمینی با کودهای ازته و فسفره در استان خوزستان
علیرضا پاک نژاد، کامران میرزا شاهی، کامبیز بازرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.83 K)

-60 بررسی اثر مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر بر عملکرد و تجمع نیترات در اسفناج
مهدی صادقی پور مروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.27 K)

-59 اثر منابع و مقادیر کود ازته بر عملکرد و غلظت نیترات غده سیب زمینی در منطقه جیرفت
آرش صباح، علی غفاری نژاد، داود مؤمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.65 K)

-58 بررسی سینیتیک جذب آنیون نیترات توسط جلبک میکروسکوپی Chlorella vulgaris در اکوسیستم های آبی
حبیب مهرپویا، محمد امین حجازی، ناصر علی اصغر زاده، ابوالقاسم محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.94 K)

-57 بررسی وضعیت نیترات و فسفات در رودخانه زاینده رود
حمیدرضا رحمانی، علیرضا مامن پوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.08 K)

-56 بررسی نسبت آمونیوم به نیترات محلول غذایی بر رشد رویشی ترخون-(.Artemisia dracunculus L) در کشت هیدروپونیک
زهرا فتاحی وانانی، رحیم برزگر، کرامت الله سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.04 K)

-55 بررسی نسبت آمونیوم به نیترات محلول غذایی بر ارتفاع ساقه و غلظت فسفر اندام هوایی ترخون (.Artemisia dracunculus L) )در کشت بدون خاک
زهرا فتاحی وانانی، رحیم برزگر، کرامت الله سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.29 K)

-54 بررسی تلفات حاصل از آبشویی نیترات در طول فصل رشد برنج
فروغ کامیاب طالش، تیمور رضوی پور کومله، مجتبی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.92 K)

-53 حذف نیترات از آب توسط ذرات نانو آهن پوشیده بر کوارتز
رسول راهنمایی، آزاده میخک، محمد زمان کسایی، الهه معتمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.18 K)

-52 بررسی اثر مقادیر مختلف کود اوره در تجمع نیترات در سبزی های کاهو، اسفناج، کلم پیچ و کرفس
حسین زارعی، فرهاد بهتاش، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.9 K)

-51 بررسی وضعیت نیترات آبهای زیرزمینی شالیزارهای گیلان و مازندران
رحمن شاه نظری، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.9 K)

-50 تاثیر مدیریت بهینه کودی بر انباشتگی نیترات در سیب زمینی کشت شده در استان اصفهان
شیرین هفت برادران، امیرحسین خوشگفتارمنش، محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.19 K)