تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن و کود دامی بر تجمع عناصر غذایی در کاهو (Lactuca sativa)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (63.04 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2کارشناس ارشد زراعت و عضوء باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
3دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری
4دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها