نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 تغییر کاربری اراضی و اثرات آن بر خصوصیات خاک نواحی مرکزی استان مازندران
کاظم هاشمی مجد؛ فرشته کمکلایی؛ اردوان قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.54 K)

2 اثر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی بسترهای کشت خاکی و هیدروپونیکبر وزن مینی تیوبرهای سیب زمینی
منیره حاجی آقایی کامرانی؛ کاظم هاشمی مجد؛ نصرت اله نجفی؛ سیدجلال طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.66 K)

3 تأثیر شوری خاک و کود فسفر بر ویژگی های رشد گیاه ذرت در مرحله ی رشد رویشی
سمیه سلطانی سیاهپوش؛ کاظم هاشمی مجد؛ بهزاد شهبازی؛ نصرت اله نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.78 K)

4 مطالعات اثرات کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد جو و تغییرپذیری برخی عناصر در خاک در شرایط دیم
الناز حسین زاده چوان؛ ولی فیضی اصل؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.13 K)

5 اثر لجن بیولوژیک مجتمع پتروشیمی تبریز بر غلظت برخی از ویژگی های شیمیایی و عناصر غذایی پرمصرف خاک
نیره حسینی خانمیری؛ کاظم هاشمی مجد؛ شکراله اصغری؛ شاهین اوستان؛ فرشاد کیوان بهجو؛ الناز حسین زاده چوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.18 K)

6 بررسی تغییرات خصوصیات خاک درختان هلو تیمار شده با ورمی کمپوست غنی سازی شده با آهن و روی
کاظم هاشمی مجد؛ شهزاد جماعتی ثمرین؛ رقیه ذبیحی محمودآباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.16 K)

7 بررسی میزان عملکرد گندم، باقلا و سیب زمینی و بقایای گیاهی متاثر از مدیرت های مختلف بقایای گیاهی در سال های مختلف در اردبیل
کاظم هاشمی مجد؛ شهزاد جماعتی ثمرین؛ رقیه ذبیحی محمودآباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.34 K)

8 ارزیابی امکان استفاده از تصویر لندست در بررسی عناصر میکرو و سنگین خاک های شالیزاری نواحی مرکزی استان مازندران
اردوان قربانی؛ فرشته کمکلایی؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.61 K)

9 اثر کشاورزی پایدار بر افزایش عملکرد گیاه برنج
لاله ساعی؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.16 K)

10 اثرات کاربرد پائیزی نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزای عملکرد ارقام و ژنوتیپ های مختلف گندم دیم
جواد عبدالهی قره کند؛ ولی فیضی اصل؛ کاظم هاشمی مجد؛ جعفر جعفر زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.62 K)

11 تاثیر ورمی‌کمپوست و کمپوست‌های مختلف بر رشد گیاه گوجه ‌فرنگی در شرایط گلخانه‌ای
کاظم هاشمی مجد؛ محمود کلباسی؛ حسین شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.37 K)

12 تاثیر نوع افزودنی و زمان انکوباسیون بر کاهش مقدار فسفر محلول کود مرغی
پریسا نقی زاده؛ احمد گلچین؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.47 K)

13 تاثیر افزودنیهای مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی
پریسا نقی زاده؛ احمد گلچین؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.96 K)

14 بررسی انواع مخنلف کود های فسفاته و سطوح آن، بر ارتفاع، عملکرد و اجزا آن در ارقام گیاه برنج
فرشته کمکلائی؛ کاظم هاشمی مجد؛ محمد محمدیان؛ اردوان قربانی؛ یدالله خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.71 K)

15 اثرات کاربرد پائیزی نیتروژن بر خصوصیات ریشه ژنوتیپ ها و ارقام مختلف گندم دیم
جواد عبدالهی؛ کاظم هاشمی مجد؛ ولی فیضی اصل؛ جعفر جعفر زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.54 K)

16 تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت
نسرین فرزانه؛ احمد گلچین؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (160.28 K)

17 تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت
نسرین فرزانه؛ احمد گلچین؛ کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.36 K)