صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
17
1
تغییر کاربری اراضی و اثرات آن بر خصوصیات خاک نواحی مرکزی استان مازندران
کاظم هاشمی مجد، فرشته کمکلایی، اردوان قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.54 K)
2
اثر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی بسترهای کشت خاکی و هیدروپونیکبر وزن مینی تیوبرهای سیب زمینی
منیره حاجی آقایی کامرانی، کاظم هاشمی مجد، نصرت اله نجفی، سیدجلال طباطبایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.66 K)
3
تأثیر شوری خاک و کود فسفر بر ویژگی های رشد گیاه ذرت در مرحله ی رشد رویشی
سمیه سلطانی سیاهپوش، کاظم هاشمی مجد، بهزاد شهبازی، نصرت اله نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.78 K)
4
مطالعات اثرات کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد جو و تغییرپذیری برخی عناصر در خاک در شرایط دیم
الناز حسین زاده چوان، ولی فیضی اصل، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.13 K)
5
اثر لجن بیولوژیک مجتمع پتروشیمی تبریز بر غلظت برخی از ویژگی های شیمیایی و عناصر غذایی پرمصرف خاک
نیره حسینی خانمیری، کاظم هاشمی مجد، شکراله اصغری، شاهین اوستان، فرشاد کیوان بهجو، الناز حسین زاده چوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (118.18 K)
6
بررسی تغییرات خصوصیات خاک درختان هلو تیمار شده با ورمی کمپوست غنی سازی شده با آهن و روی
کاظم هاشمی مجد، شهزاد جماعتی ثمرین، رقیه ذبیحی محمودآباد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (131.16 K)
7
بررسی میزان عملکرد گندم، باقلا و سیب زمینی و بقایای گیاهی متاثر از مدیرت های مختلف بقایای گیاهی در سال های مختلف در اردبیل
کاظم هاشمی مجد، شهزاد جماعتی ثمرین، رقیه ذبیحی محمودآباد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (100.34 K)
8
ارزیابی امکان استفاده از تصویر لندست در بررسی عناصر میکرو و سنگین خاک های شالیزاری نواحی مرکزی استان مازندران
اردوان قربانی، فرشته کمکلایی، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.61 K)
9
اثر کشاورزی پایدار بر افزایش عملکرد گیاه برنج
لاله ساعی، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (112.16 K)
10
اثرات کاربرد پائیزی نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزای عملکرد ارقام و ژنوتیپ های مختلف گندم دیم
جواد عبدالهی قره کند، ولی فیضی اصل، کاظم هاشمی مجد، جعفر جعفر زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.62 K)
11
تاثیر ورمیکمپوست و کمپوستهای مختلف بر رشد گیاه گوجه فرنگی در شرایط گلخانهای
کاظم هاشمی مجد، محمود کلباسی، حسین شریعتمداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (67.37 K)
12
تاثیر نوع افزودنی و زمان انکوباسیون بر کاهش مقدار فسفر محلول کود مرغی
پریسا نقی زاده، احمد گلچین، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.47 K)
13
تاثیر افزودنیهای مختلف بر کاهش فسفر قابل عصاره گیری با آب در کود گاوی
پریسا نقی زاده، احمد گلچین، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236.96 K)
14
بررسی انواع مخنلف کود های فسفاته و سطوح آن، بر ارتفاع، عملکرد و اجزا آن در ارقام گیاه برنج
فرشته کمکلائی، کاظم هاشمی مجد، محمد محمدیان، اردوان قربانی، یدالله خیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (172.71 K)
15
اثرات کاربرد پائیزی نیتروژن بر خصوصیات ریشه ژنوتیپ ها و ارقام مختلف گندم دیم
جواد عبدالهی، کاظم هاشمی مجد، ولی فیضی اصل، جعفر جعفر زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.54 K)
16
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر عملکرد گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت
نسرین فرزانه، احمد گلچین، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (160.28 K)
17
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت
نسرین فرزانه، احمد گلچین، کاظم هاشمی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.36 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه