صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
امنیت غذایی
تعداد مقالات:
20
1
اقتصاد فرسایش خاک : تئوری و روشها
صفدر حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (44.88 K)
2
سنجش دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار در زمینة شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی
علی اصغر شاهرودی؛ محمد چیذری؛ غلامرضا پزشکی راد؛ حسن مظاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (113.13 K)
3
تاثیر تغییر در کاربری اراضی بر برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک ها
علی اصغر ذوالفقاری؛ محمدعلی حاج عباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (85.47 K)
4
تعیین اجزای مختلف فسفر معدنی و ارتباط آنها با قابلیت جذب فسفر توسط گیاه سیر در تعدادی از خاکهای استان همدان
مهدی سمواتی؛ علیرضا حسین پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (62.49 K)
5
تاثیر مقادیر مختلف کود نیتروژن و محدودیتهای منبع و مخزن بر عملکرد و اجزای عملکرد در ارقام مختلف برنج
مرضیه تیموریان؛ محمد گلوی؛ همت اله پیردشتی؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (65.3 K)
6
اثرتغییرکاربری اراضی برکربن آلی و برخی خصوصیات فیزیکی خاک در اراضی مرتفع شمال ایران
مصطفی عمادی؛ مجید باقرنژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (64.5 K)
7
غنی سازی محصولات کشاورزی ضرورتی برای حل مشکل گرسنگی سلولی جامعه
محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (59.16 K)
8
تاثیر نوع کاربری و بافت خاک بر میزان کربن آلی
ابراهیم محمودآبادی؛ فریدون سرمدیان؛ غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.58 K)
9
شناخت ناهنجاریهای تغذیه ای مرکبات و ارائه راه حلهای اجرائی دراستان کهگیلویه و بویراحمد
محمد رضا چاکرالحسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (114.58 K)
10
مقایسه اثر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و ورمی کمپوست در دو سطح رطوبی بر آب قابل استفاده و عملکرد گندم
سمانه امان آبادی؛ مهدی شرفا؛ حسینعلی علیخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.04 K)
11
تاثیر قارچ میکوریزای آرباسکولار در ربایش فسفرخاک و کاهش آبشویی در دو ژنوتیپ وحشی و جهش یافته گوجه فرنگی
حمید رضا اصغری؛ تیموتی ریچارد کاواینارو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.94 K)
12
توزیع عناصر میکرو (آهن، روی، مس، منگنز) کل و قابل عصاره گیری در خاک تیمار شده با ورمی کمپوست
رحیمه حسین پور؛ مهدی قاجار سپانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (99.97 K)
13
تاثیرمدیریت کم آبیاری خشکی موضعی ریشه بر عملکرد و کارایی مصرف آب پرتقال
محمدرضا امداد؛ مهرداد شهابیان؛ محمود سمر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.47 K)
14
تبدیل دیمزارها به باغات بادام دیم و تاثیر آن در بهبود کیفیت خاک منطقه دژکرد شهرستان اقلید
حمیدرضا میرقادری؛ حمید حبیبیان؛ مجید عباسی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (100.43 K)
15
امنیت غذایی و جایگاه مصرف متعادل کود در بهبود کیفیت نان در کشور
محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (178.51 K)
16
بهبود رشد گیاهچه برنج با استفاده از باکتریهای حلکننده فسفات و پتاسیم
اسماعیل بخشنده؛ همتاله پیردشتی؛ خدیجه شهسوارپورلنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.06 K)
17
پیشنهاد روشی مناسب برای ارزیابی مدیریت پایدار اراضی براساس داده های خاکشناسی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور
رضا سکوتی اسکوئی؛ شهلا محمودی؛ محمدحسن مسیح آبادی؛ محمدحسین مهدیان؛ جعفر غیومیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (55.12 K)
18
ضرورت بررسی فلزات سنگین خاک در ارتباط با امنیت غذایی و سلامتی انسان
عباس طاعتی؛ محمد حسن صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (398.6 K)
19
وضعیت روی در خاک های شالیزاری و برنج تولیدی سه استان اصفهان، فارس و خوزستان و تاثیر آن بر امنیت غذایی
مهناز پیرزاده؛ مجید افیونی؛ امیر حسین خوشگفتار منش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (187.97 K)
20
تاثیر تغییر کاربری اراضی بر امنیت غذایی حوزه آبخیز چغاخور با تکیه بر شاخص های پایداری خاک
پروانه محقق؛ مهدی نادری؛ جهانگرد محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.65 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه