کلیدواژه ها = امنیت غذایی
تعداد مقالات: 20

1 اقتصاد فرسایش خاک : تئوری و روشها
صفدر حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (44.88 K)

2 سنجش دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار در زمینة شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی
علی اصغر شاهرودی؛ محمد چیذری؛ غلامرضا پزشکی راد؛ حسن مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.13 K)

3 تاثیر تغییر در کاربری اراضی بر برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک ها
علی اصغر ذوالفقاری؛ محمدعلی حاج عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.47 K)

4 تعیین اجزای مختلف فسفر معدنی و ارتباط آنها با قابلیت جذب فسفر توسط گیاه سیر در تعدادی از خاکهای استان همدان
مهدی سمواتی؛ علیرضا حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.49 K)

5 تاثیر مقادیر مختلف کود نیتروژن و محدودیتهای منبع و مخزن بر عملکرد و اجزای عملکرد در ارقام مختلف برنج
مرضیه تیموریان؛ محمد گلوی؛ همت اله پیردشتی؛ مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.3 K)

6 اثرتغییرکاربری اراضی برکربن آلی و برخی خصوصیات فیزیکی خاک در اراضی مرتفع شمال ایران
مصطفی عمادی؛ مجید باقرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.5 K)

7 غنی سازی محصولات کشاورزی ضرورتی برای حل مشکل گرسنگی سلولی جامعه
محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.16 K)

8 تاثیر نوع کاربری و بافت خاک بر میزان کربن آلی
ابراهیم محمودآبادی؛ فریدون سرمدیان؛ غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.58 K)

9 شناخت ناهنجاریهای تغذیه ای مرکبات و ارائه راه حلهای اجرائی دراستان کهگیلویه و بویراحمد
محمد رضا چاکرالحسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.58 K)

10 مقایسه اثر سطوح مختلف کمپوست زباله شهری و ورمی کمپوست در دو سطح رطوبی بر آب قابل استفاده و عملکرد گندم
سمانه امان آبادی؛ مهدی شرفا؛ حسینعلی علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.04 K)

11 تاثیر قارچ میکوریزای آرباسکولار در ربایش فسفرخاک و کاهش آبشویی در دو ژنوتیپ وحشی و جهش یافته گوجه فرنگی
حمید رضا اصغری؛ تیموتی ریچارد کاواینارو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.94 K)

12 توزیع عناصر میکرو (آهن، روی، مس، منگنز) کل و قابل عصاره گیری در خاک تیمار شده با ورمی کمپوست
رحیمه حسین پور؛ مهدی قاجار سپانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.97 K)

13 تاثیرمدیریت کم آبیاری خشکی موضعی ریشه بر عملکرد و کارایی مصرف آب پرتقال
محمدرضا امداد؛ مهرداد شهابیان؛ محمود سمر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.47 K)

14 تبدیل دیمزارها به باغات بادام دیم و تاثیر آن در بهبود کیفیت خاک منطقه دژکرد شهرستان اقلید
حمیدرضا میرقادری؛ حمید حبیبیان؛ مجید عباسی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.43 K)

15 امنیت غذایی و جایگاه مصرف متعادل کود در بهبود کیفیت نان در کشور
محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.51 K)

16 بهبود رشد گیاهچه برنج با استفاده از باکتری‌های حل‌کننده فسفات و پتاسیم
اسماعیل بخشنده؛ همت‌اله پیردشتی؛ خدیجه شهسوارپورلنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.06 K)

17 پیشنهاد روشی مناسب برای ارزیابی مدیریت پایدار اراضی براساس داده های خاکشناسی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور
رضا سکوتی اسکوئی؛ شهلا محمودی؛ محمدحسن مسیح آبادی؛ محمدحسین مهدیان؛ جعفر غیومیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (55.12 K)

18 ضرورت بررسی فلزات سنگین خاک در ارتباط با امنیت غذایی و سلامتی انسان
عباس طاعتی؛ محمد حسن صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.6 K)

19 وضعیت روی در خاک های شالیزاری و برنج تولیدی سه استان اصفهان، فارس و خوزستان و تاثیر آن بر امنیت غذایی
مهناز پیرزاده؛ مجید افیونی؛ امیر حسین خوشگفتار منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.97 K)

20 تاثیر تغییر کاربری اراضی بر امنیت غذایی حوزه آبخیز چغاخور با تکیه بر شاخص های پایداری خاک
پروانه محقق؛ مهدی نادری؛ جهانگرد محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.65 K)