نویسنده =
تعداد مقالات: 23

1 بررسی اثر روی بر جوانه زنی و برخی از پارامترهای رشد در گیاه کرفس (.Apium graveolens L)
منظر محمدی؛ مه لقا قربانلی؛ علی چراتی؛ غلامرضا علی زاده؛ ملیحه خانلریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.69 K)

2 بررسی اثر سرب بر جوانه زنی، مقدار پروتئین و پرولین و ارزش تحمل به سرب در دو رقم ( .Brassica napus L) کلزا
علی چراتی؛ ملیحه خانلریان؛ غلامرضا میرزائی؛ فریبرز عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.17 K)

3 بررسی نقش مولیبدن و سیلیسیم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت گندم
علی چراتی؛ غلامرضا علیزاده؛ اسماعیل جعفرزاده؛ فریبرز عباس زاده؛ ملیحه خانلریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.13 K)

4 بررسی اثرات تاریخ کاشت و تغذیه متوازن پتاسیم و منیزیم بر عملکرد کاهو درکشت سوم
ناهید آملی؛ علی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.33 K)

5 تاثیر همزیستی باکتریایی بر جذب ماکروالمنت ها و پروتئین در دانه سویا (.Glycine max L ) در شرایط مزرعه ای
آذر دخت مهدی پور؛ احمد اصغرزاده؛ علی چراتی؛ افسانه کلبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.45 K)

6 بررسی تاثیر مدیریت کم آبیاری "خشکی موضعی ریشه" در برخی از شاخص های رشدی درخت پرتقال
مهرداد شهابیان؛ محمود سمر؛ علیرضا طلایی؛ محمد رضا امداد؛ علی چراتی؛ غلامرضا علی زاده؛ حسین جعفرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.31 K)

7 تعیین اثرات عمق شخم و دفعات خاک ورزی ثانویه با دیسک بر خصوصیات کمی گندم در منطقه دشت ناز ساری
غلامرضا علی زاده؛ علی چراتی؛ مهرداد شهابیان؛ آذرخت مهدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.37 K)

8 رابطه بین شکلهای مختلف فسفر معدنی با بعضی از ویژگیهای خاک در برخی از خاکهای آهکی مناطق خشک و نیمه خشک
رمضانعلی دهقان؛ حسین شریعتمداری؛ علی چراتی؛ مهرداد شهابیان؛ غلامرضا علی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.38 K)

9 بررسی شکل های مختلف فسفر در اراضی کشاورزی حوزه زیر سد البرز (بابلرود- سیاهرود)
شهرام فلاحی؛ علی چراتی؛ رمضانعلی دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.71 K)

10 بررسی تاثیر منابع (سولفات و کلرور) و زمان مصرف کود پتاسیمی برعملکرد و اجزای عملکرد برنج
احمد طاهری؛ علی چراتی؛ محمد محمدیان؛ صاحب سودایی مشایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.39 K)

11 برهمکنش روی وکادمیم بررشد و مقدار روی وکادمیم جذب شده توسط محصول برنج
علی چراتی؛ ملیحه خانلریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.43 K)

12 اثر سویه های مختلف باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم(Bradyrhizobium japonicum) بر میزان قندها، پرولین، گلیسین بتائین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز سویا ( .Glycine max L)
آذر دخت مهدی پور؛ احمد اصغرزاده؛ علی چراتی؛ افسانه کلبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.13 K)

13 تاثیر مصرف سولفات منگنز در رشد و عملکرد سویا تحت شرایط گلخانه ای
علی اسدی کنگرشاهی؛ علی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.51 K)

14 تاثیر سولفات روی و کمپوست بر جذب روی بوسیله گیاه جو
علی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.77 K)

15 اثرات تراکم پیاز مادری و میزان کودهای نیتروژن دار بر عملکرد بذر پیاز سفید ساری
علی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (657.15 K)

16 بررسی تاثیر مواد آلی از منابع مختلف بر عملکرد محصول در تناوب سویا و گندم
غلامرضا علی زاده؛ علی چراتی؛ علی اسدی گنکر شاهی؛ مجتبی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.33 K)

17 اثرات کود آلی، نیتروژن و تعداد برداشت اسفناج در اراضی شالیزاری مازندران
ناهید آملی؛ علی چراتی؛ غلامرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.19 K)

18 بررسی تاثیر مصرف نیتروژن و گوگرد بر عملکرد دانه کلزا
امید قاسمی چپی؛ فریدون نور قلی پور؛ مهران افضلی؛ حسین جعفرزاده ذغالچالی؛ علی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.13 K)

19 تاثیر کود اوره بر تجمع نیترات در اسفناج در دو زمان برداشت صبح و عصر
زینب خیری؛ علی چراتی؛ غلامرضا علیزاده؛ محمد زمان علا الدین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.85 K)

20 تاثیر سطوح مختلف اوره و کود دامی بر عملکرد و جذب آهن در اسفناج
علی چراتی؛ زینب خیری کمیشانی؛ ناهید آملی؛ غلامرضا علیزاده؛ ملیحه خانلریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.15 K)

21 بررسی اثرات کاربرد پتاسیم، منیزیم و تاریخ کاشت بر غلظت پتاسیم، منیزیم و نیترات کاهو در کشت سوم
علی چراتی؛ ناهید آملی؛ رمضانعلی دهقان؛ ملیحه خانلریان خطیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (159.91 K)

22 تاثیر مقادیر مختلف اوره و کود دامی بر قابلیت استفاده عناصر غذائی خاک
علی چراتی؛ زینب خیری کمیشانی؛ ناهید آملی؛ غلامرضا علیزاده؛ ملیحه خانلریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.75 K)

23 تاثیر دو اسید آلی مالیک و آگزالیک بر سینیتیک آزادسازی فسفر در 2 خاک استان گلستان
راحله خم بر؛ اسماعیل دردی پور؛ فرهاد خرمالی؛ علی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB)