کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 32

26 اثر ترکیبات آلی، نانو ذرات آهن و روی بر عملکرد و جذب عناصر غذایی در گوجه فرنگی
سعید جواهری؛ علی رضا استارایی؛ رضا خراسانی؛ حجت امامی؛ حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.81 K)

27 ارزیابی روش تعادل توده ای در تعیین غلظت عناصر غذایی محلول جایگزین آبکشت بسته خیار گلخانه ای
محمد سعید تدین؛ سهراب صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (920.3 K)

28 بررسی نقش تغذیه و آبیاری بر کنترل ترک خوردگی و ریزش میوه پرتغال واشنگتن ناول در استان فارس
محمد سعید تدین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.21 K)

29 بررسی ناهنجاریهای تغذیه ای باغهای سیب استان آذربایجان غربی
فرخ غنی شایسته؛ مهدی طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.19 K)

30 بررسی اثرات مدت و غلظت های مختلف کلرور کلسیم بر روی برخی صفات انگور عسکری (تغذیه و حاصلخیزی)
قاسم صفری؛ اکبر همتی؛ محمد اسماعیل امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.67 K)

31 تاثیر کود های آلی مختلف بر خواص شیمیایی و فیزیکی خاک تحت کشت گندم
سعید رضائیان؛ مجید فروهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB)

32 تاثیر محلول های غذایی مختلف بر پارامترهای رشدی گیاه لادن (ropalum majus L I)
غلامحسین خلیل طرقبه؛ مسعود درخشی؛ مهرنوش اسکندری تربقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.79 MB)