اثر ترکیبات آلی، نانو ذرات آهن و روی بر عملکرد و جذب عناصر غذایی در گوجه فرنگی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (470.81 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکترای گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
2دانشیار گروه علوم خاک دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
3استادیار بخش تحقیقات خاک و آب، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
چکیده
کلیدواژه ها