کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تعیین رابطه بین هدایت الکتریکی عصاره اشباع و غلظت کل املاح در خاکهای شور ایران | |
محسن فرحبخش؛ حسن توفیقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19 K) | ||
2 | بررسی نقش عناصر غذایی بور و روی بر پیشگیری عوارض فیزیولوژیکی هندوانه | |
آرش صباح؛ مهدی امیرپور رباط؛ پیمان اسفندیارپور؛ مسعود موسی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.91 K) | ||
3 | بررسی اثر زمان مصرف و سطوح نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی | |
محمدحسین سدری؛ محمد کوهسار بستانی؛ فرهنگ خالدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.13 K) | ||
4 | تاثیر محلولپاشی آهن، روی و اسید آمینه در افزایش کیفیت و کمیت انار | |
بابک خیامباشی؛ جمشید اسکندری؛ پریسا مشایخی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (574.66 K) |