کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر کاربرد دراز مدت مقادیر مختلف ورمی کمپوست بر غلظت عناصر غذایی پر مصرف در گیاه ریحان (.Ocimum basilicum L)
آزاده کاشانی؛ همت الله پیردشتی؛ محمد علی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.89 K)

2 تاثیر سطوح مختلف نیتروژن بر جذب عناصر غذایی در ارقام جدید گل های داودی باغچه ای(کیمیا 2و شادمهر)
محمد بنی جمالی؛ محمدرضا شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.25 K)

3 موقعیت عناصر پر مصرف و انتقال مجدد آن ها در هشت گونه از درختان صنعتی پهن برگ در جنوب کبک
حمید جلیل وند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.35 K)

4 بررسی تاثیر برخی عناصر کم مصرف و پر مصرف بر قدرت باروری و خواص کمی و کیفی انگور بیدانه
محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.22 K)

5 تأثیر ریزجانداران حل کننده سیلیکات بر انحلال پتاسیم غیر تبادلی و قابلیت استفاده عناصر غذایی خاک
ساناز اشرفی سعیدلو؛ عباس صمدی؛ میر حسن رسولی صدقیانی؛ ابراهیم سپهر؛ محسن برین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (746.81 K)

6 ارتباط بین غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم خاک و گیاه در باغات بادام منطقه سامان استان چهار محال و بختیاری
نرگس زمانی دهکردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (609.03 K)

7 تاثیر بنزیل آدنین و نیتروژن بر ترکیبات شیمیایی دانهال های پسته در شرایط شور
مژده خلیل پور؛ وحید مظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.34 MB)

8 تعیین حد بحرانی عناصر پر مصرف در خیار گلخانه ای
محمود صلحی؛ علیرضا مرجوی؛ حمید ملاحسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.77 MB)

9 بررسی سرعت رشد و غلظت عناصر غذایی شاخساره سیب زمینی در سطوح مختلف روی، فسفر و رطوبت خاک
رحیم مطلبی فرد؛ نصرت اله نجفی؛ شاهین اوستان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.45 MB)