تأثیر کاربرد دراز مدت مقادیر مختلف ورمی کمپوست بر غلظت عناصر غذایی پر مصرف در گیاه ریحان (.Ocimum basilicum L)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (97.89 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3مربی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
4دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
5مربی گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها