تأثیر کاربرد دراز مدت مقادیر مختلف ورمی کمپوست بر غلظت عناصر غذایی پر مصرف در گیاه ریحان (.Ocimum basilicum L)

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
2استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3مربی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
4دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
5مربی گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها