کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 اثرات کاربرد گوگرد، تیوباسیلوس و کمپوست مواد آلی بر عملکرد کمی و کیفی انار
اکبر گندمکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.7 K)

2 مقایسه تاثیر کاربرد کودهای کامل بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال
مهرداد شهابیان؛ مجتبی محمودی؛ علی اسدی کنگرشاهی؛ امید قاسمی؛ رمضانعلی دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.46 K)

3 نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن
فرهاد تقی پور؛ ناصر فرومدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.42 K)

4 بررسی تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسمی و سولفات روی بر عملکرد و کیفیت سیب زمینی در بناب
رحمت اله رنجبر؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.8 K)

5 اثرات کم آبیاری بر کیفیت و کمیت گوجه فرنگی
امیر نورجو؛ شهین رمردی؛ عالیه امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.85 K)

6 تاثیر تاریخچه مدیریت کربن آلی بر برخی از خصوصیات بیولوژیکی خاک
صفورا ناهیدان؛ فرشید نوربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.21 K)

7 بررسی کارایی کودهای بیولوژیک فسفاته (کودهای زیستی فسفاته) در بهبود جذب بهتر فسفر مورد نیاز توتون گرمخانه ای و تاثیر آن روی کمیت و کیفیت آن
محمدعلی ثابتی؛ علیرضا فلاح؛ علیرضا جبارزاده؛ جعفر گوهرگانی؛ علی اسماعیلی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.14 K)

8 اثر تغذیه برگی با ورمی واشبر غلظت کلسیم و منزیم در کیویرقم هایوارد
مهسا شریعتی راد؛ رضا ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB)

9 میکرومورفولوژی و تکامل خاک های شور و گچی در استان گلستان
فاطمه بهشتی؛ فرهاد خرمالی؛ علی شهریاری؛ مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.09 MB)

10 توصیه کودی بر اساس آزمون خاک و گیاه برای باغ به
حسن عرب زادگان؛ علی اکبر زارع؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ مهرداد رضایی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.73 MB)

11 واکنش کمی و کیفی میوه لیمو ترش (citrus aurantifolia) به کاربرد عناصر ریز مغذی
یعقوب حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.62 MB)