صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
اثرات کاربرد گوگرد، تیوباسیلوس و کمپوست مواد آلی بر عملکرد کمی و کیفی انار
اکبر گندمکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (90.7 K)
2
مقایسه تاثیر کاربرد کودهای کامل بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال
مهرداد شهابیان، مجتبی محمودی، علی اسدی کنگرشاهی، امید قاسمی، رمضانعلی دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (499.46 K)
3
نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن
فرهاد تقی پور، ناصر فرومدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (88.42 K)
4
بررسی تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسمی و سولفات روی بر عملکرد و کیفیت سیب زمینی در بناب
رحمت اله رنجبر، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (111.8 K)
5
اثرات کم آبیاری بر کیفیت و کمیت گوجه فرنگی
امیر نورجو، شهین رمردی، عالیه امامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (91.85 K)
6
تاثیر تاریخچه مدیریت کربن آلی بر برخی از خصوصیات بیولوژیکی خاک
صفورا ناهیدان، فرشید نوربخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (164.21 K)
7
بررسی کارایی کودهای بیولوژیک فسفاته (کودهای زیستی فسفاته) در بهبود جذب بهتر فسفر مورد نیاز توتون گرمخانه ای و تاثیر آن روی کمیت و کیفیت آن
محمدعلی ثابتی، علیرضا فلاح، علیرضا جبارزاده، جعفر گوهرگانی، علی اسماعیلی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (169.14 K)
8
اثر تغذیه برگی با ورمی واشبر غلظت کلسیم و منزیم در کیویرقم هایوارد
مهسا شریعتی راد، رضا ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.45 MB)
9
میکرومورفولوژی و تکامل خاک های شور و گچی در استان گلستان
فاطمه بهشتی، فرهاد خرمالی، علی شهریاری، مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.09 MB)
10
توصیه کودی بر اساس آزمون خاک و گیاه برای باغ به
حسن عرب زادگان، علی اکبر زارع، امیرحسین خوشگفتارمنش، مهرداد رضایی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.73 MB)
11
واکنش کمی و کیفی میوه لیمو ترش (citrus aurantifolia) به کاربرد عناصر ریز مغذی
یعقوب حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.62 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه