کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 اثرات کاربرد گوگرد، تیوباسیلوس و کمپوست مواد آلی بر عملکرد کمی و کیفی انار
اکبر گندمکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 90.7 K

2 مقایسه تاثیر کاربرد کودهای کامل بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال
مهرداد شهابیان، مجتبی محمودی، علی اسدی کنگرشاهی، امید قاسمی، رمضانعلی دهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 499.46 K

3 نقش عناصر غذایی اصلی بر عملکرد میوه انگور و کیفیت آن
فرهاد تقی پور، ناصر فرومدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 88.42 K

4 بررسی تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسمی و سولفات روی بر عملکرد و کیفیت سیب زمینی در بناب
رحمت اله رنجبر، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.8 K

5 اثرات کم آبیاری بر کیفیت و کمیت گوجه فرنگی
امیر نورجو، شهین رمردی، عالیه امامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 91.85 K

6 تاثیر تاریخچه مدیریت کربن آلی بر برخی از خصوصیات بیولوژیکی خاک
صفورا ناهیدان، فرشید نوربخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 164.21 K

7 بررسی کارایی کودهای بیولوژیک فسفاته (کودهای زیستی فسفاته) در بهبود جذب بهتر فسفر مورد نیاز توتون گرمخانه ای و تاثیر آن روی کمیت و کیفیت آن
محمدعلی ثابتی، علیرضا فلاح، علیرضا جبارزاده، جعفر گوهرگانی، علی اسماعیلی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.14 K

8 اثر تغذیه برگی با ورمی واشبر غلظت کلسیم و منزیم در کیویرقم هایوارد
مهسا شریعتی راد، رضا ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.45 M

9 میکرومورفولوژی و تکامل خاک های شور و گچی در استان گلستان
فاطمه بهشتی، فرهاد خرمالی، علی شهریاری، مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.09 M

10 توصیه کودی بر اساس آزمون خاک و گیاه برای باغ به
حسن عرب زادگان، علی اکبر زارع، امیرحسین خوشگفتارمنش، مهرداد رضایی فرد
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.73 M

11 واکنش کمی و کیفی میوه لیمو ترش (citrus aurantifolia) به کاربرد عناصر ریز مغذی
یعقوب حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.62 M