کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.41 K)

2 بررسی تأثیر مولیبدن (Mo)و سیلیسیم (Si) بر عملکرد و میزان پروتئین گندم
علی کمالی مقدم؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محمد لطف اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.3 K)

3 بررسی نقش مولیبدن و سیلیسیم در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت گندم
علی چراتی؛ غلامرضا علیزاده؛ اسماعیل جعفرزاده؛ فریبرز عباس زاده؛ ملیحه خانلریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.13 K)

4 تأثیرسطوح مختلف نیکل و مولیبدن بر عملکرد و تجمع نیترات در خیار سبز
سمیه بیگی؛ احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.66 K)

5 تأثیر سطوح نیتروژن و مولیبدن بر غلظت مولیبدن و عناصر غذایی پرمصرف در برگ لوبیا چیتی رقم تلاش در بستر کشت پرلیت
خدیجه فرهادی؛ احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.95 K)

6 تأثیر نیتروژن و مولیبدن محلول غذایی بر عملکرد و شاخص های رشد خیار سبز در محیط کشت هیدروپونیک
سمیه بیگی؛ احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.52 K)

7 بررسی تاثیر مولیبدن بر عملکرد و میزان پروتئین گندم
علی کمالی مقدم؛ محمد جعفر ملکوتی؛ محمد لطف اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (66.12 K)

8 تاثیر استفاده از مولیبدن بر شاخص های عملکردی و درصد پروتئین برگ در گیاه یونجه در استان چهارمحال و بختیاری
رامین ایرانی پور؛ محمد نبی غیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.1 K)

9 بررسی رفتار جذبی مولیبدن در برخی از خاک های اسیدی استان گیلان
زهرا اسلامی خواه؛ محسن فرح بخش؛ نجفعلی کریمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)