نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 اثر منابع و مقادیر کود ازته بر عملکرد و غلظت نیترات غده سیب زمینی در منطقه جیرفت
آرش صباح؛ علی غفاری نژاد؛ داود مؤمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.65 K)

2 مقایسه سطوح مختلف آب و کود ازته در آبیاری قطرهای و فارو بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی
آرش صباح؛ علی غفاری نژاد؛ صمد اسفندیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.9 K)

3 تاثیر روش سله شکنی بر خصوصیات کمی و کیفی پسته در استان کرمان
مهدی امیرپور رباط؛ هرمزد نقوی؛ آرش صباح؛ مسعود موسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.55 K)

4 بررسی اثر دو روش محلول پاشی و مصرف خاکی عناصر ریزمغذی برخصوصیات کیفی و عملکرد پسته در کرمان
مسعود موسی نژاد؛ پیمان اسفندیارپور؛ آرش صباح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.02 K)

5 بررسی نقش عناصر غذایی بور و روی بر پیشگیری عوارض فیزیولوژیکی هندوانه
آرش صباح؛ مهدی امیرپور رباط؛ پیمان اسفندیارپور؛ مسعود موسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.91 K)

6 تاثیر تزریق کلسیم بر غلظت آن در اندام هوایی نخل و عارضه خشکیدگی خوشه خرما
علی غفاری نژاد؛ جواد سرحدی؛ آرش صباح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.75 K)

7 تاثیر سطوح و منابع کودهای آلی بر عملکرد خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت
علی غفاری نژاد؛ آرش صباح؛ قباد جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.86 K)

8 تاثیر سطوح و منابع ازت بر عملکرد، اجزا عملکرد و شدت عارضه خشکیدگی خوشه خرما در منطقه جیرفت
علی غفاری نژاد؛ آرش صباح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.02 K)