نویسنده =
تعداد مقالات: 15

1 بررسی تاثیر کاربرد کود مکمل نیتروژنی بر رشد، عملکرد و تثبیت بیولوژیک نیتروژن در لوبیا
هادی اسدی رحمانی؛ محمد علی خودشناس؛ اکبر همتی؛ محمد تکاسی؛ منوچهر کلهر؛ عبدالمحمد محنت کش؛ میترا افشاری؛ کاظم خاوازی؛ مهدیه شمشیری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.05 K)

2 تعیین نیاز کودی لاین امید بخش لوبیا سفید به فسفر و پتاسیم
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.78 K)

3 اثرات باکتری های ریزوبیومی و قارچ های میکوریزآربسکولار ( AMF )درمقدار عناصر غذایی لوبیا چیتی در شرایط تنش خشکی
اکبر همتی؛ محمد فیضیان؛ هادی اسدی رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (744.38 K)

4 اثرات باکتری های ریزوبیومی و قارچ های میکوریز آربسکولار در کارآیی مصرف آب و عملکرد لوبیا چیتی در شرایط تنش خشکی
اکبر همتی؛ محمد فیضیان؛ هادی اسدی رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.1 K)

5 تاثیر روی و پتاسیم درمحتوای نسبی آب برگ و افزایش مقاومت گندم زمستانه به سرما
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.9 K)

6 بررسی اثر کود دامی و کمپوست اصفهان بر عملکرد و درصد قند چغندر
ماشاالله حسینی؛ اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (50.32 K)

7 مقایسه تاثیر سویه های مختلف ریزبیوم لوبیا در تثبیت بیولوژیکی ازت و عملکرد گیاه لوبیا
اکبر همتی؛ هادی اسدی رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.07 K)

8 بررسی کاهش مصرف کودهای ازته از طریق تصحیح زمان مصرف آن در چغندر قند
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.37 K)

9 تعیین میزان و زمان مناسب مصرف کود ازته در زراعت چغندر قند
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.67 K)

10 بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مینرالوژی خاکهای شور و سدیمی شرق اصفهان
اکبر همتی؛ شهلا محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.07 K)

11 بررسی اثرات کاربرد عناصر کم مصرف در افزایش عملکرد و پروتئین لوبیا
اکبر همتی؛ شاهرخ شجری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.48 K)

12 تاثیر کودهای زیستی در مقدار عناصر غذایی کم مصرف و عملکرد لوبیا چیتی در شرایط تنش خشکی
اکبر همتی؛ فرهاد رجالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

13 بررسی اثرات مدت و غلظت های مختلف کلرور کلسیم بر روی برخی صفات انگور عسکری (تغذیه و حاصلخیزی)
قاسم صفری؛ اکبر همتی؛ محمد اسماعیل امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.67 K)

14 بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.25 K)

15 بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.24 K)