کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی
محسن سیلسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.59 K)

2 تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.26 K)

3 اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند
فرزاد جلیلی؛ خلیل خلیل لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.48 K)

4 محلول پاشی اوره، سولفات روی، اسید بوریک و سولفات منیزیم بر خصوصیات کمی و کیفی انگور دیم
محمدحسین سدری؛ فرهاد کرمی؛ محمد کوهسار بستانی؛ فرهنگ خالدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.06 K)

5 تاثیر بر در خصوصیات کمی وکیفی پرتقال تامسون ناول روی پایه نارنج
بیژن مرادی؛ هرمز عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.79 K)

6 بررسی تاثیر سطوح و روش های مختلف مصرف سولفات روی و اسید بوریک بر عملکرد،کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه ای
حسین محسنی؛ احمد قنبری؛ محمودرضا رمضان پور؛ غلامرضا علی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.12 K)

7 بررسی اثر منابع کودهای دامی، سولفات پتاسیم و اسید بوریک بر عملکرد کیفی و کمی محصول چغندر قند
ناصر رشیدی؛ محمدعلی جواهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (54.81 K)