صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی
محسن سیلسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (59.59 K)
2
تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (59.26 K)
3
اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند
فرزاد جلیلی، خلیل خلیل لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (410.48 K)
4
محلول پاشی اوره، سولفات روی، اسید بوریک و سولفات منیزیم بر خصوصیات کمی و کیفی انگور دیم
محمدحسین سدری، فرهاد کرمی، محمد کوهسار بستانی، فرهنگ خالدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (445.06 K)
5
تاثیر بر در خصوصیات کمی وکیفی پرتقال تامسون ناول روی پایه نارنج
بیژن مرادی، هرمز عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (95.79 K)
6
بررسی تاثیر سطوح و روش های مختلف مصرف سولفات روی و اسید بوریک بر عملکرد،کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه ای
حسین محسنی، احمد قنبری، محمودرضا رمضان پور، غلامرضا علی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (86.12 K)
7
بررسی اثر منابع کودهای دامی، سولفات پتاسیم و اسید بوریک بر عملکرد کیفی و کمی محصول چغندر قند
ناصر رشیدی، محمدعلی جواهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (54.81 K)