کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ارزیابی مزرعه ای برگپاشی عناصر غذایی کم مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی پنبه در یک خاک آهکی
محسن سیلسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 59.59 K

2 تاثیر سطوح و روشهای مختلف کاربرد اسید بوریک بر عملکرد و کیفیت دانه لوبیا چیتی
ماشااالله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 59.26 K

3 اثر نیتروژن و بور بر عملکرد و میزان قند چغندرقند
فرزاد جلیلی، خلیل خلیل لو
مشاهده مقاله اصل مقاله 410.48 K

4 محلول پاشی اوره، سولفات روی، اسید بوریک و سولفات منیزیم بر خصوصیات کمی و کیفی انگور دیم
محمدحسین سدری، فرهاد کرمی، محمد کوهسار بستانی، فرهنگ خالدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 445.06 K

5 تاثیر بر در خصوصیات کمی وکیفی پرتقال تامسون ناول روی پایه نارنج
بیژن مرادی، هرمز عبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 95.79 K

6 بررسی تاثیر سطوح و روش های مختلف مصرف سولفات روی و اسید بوریک بر عملکرد،کیفیت و جذب عناصر غذایی در دو رقم ذرت دانه ای
حسین محسنی، احمد قنبری، محمودرضا رمضان پور، غلامرضا علی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 86.12 K

7 بررسی اثر منابع کودهای دامی، سولفات پتاسیم و اسید بوریک بر عملکرد کیفی و کمی محصول چغندر قند
ناصر رشیدی، محمدعلی جواهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 54.81 K