کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | بررسی وضعیت فسفات، آهن و روی در برخی از سبزی های تولید شده در استان لرستان | |
مرضیه سپهوند، حسین شریعتمداری، منوچهر کلهر، حسین خادمی، موحد سپهوند | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 719.76 K | ||
2 | بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم – ذرت | |
سعید سلیم پور، کامران میرزاشاهی، عبدالمحمد دریاشناس، حسین محمودی نژاد دزفولی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 109.99 K | ||
3 | اثر کود ازته بر خصوصیات کمی و کیفی محصول گوجه فرنگی | |
غلامرضا علیزاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.55 K | ||
4 | تاثیر نیتروژن و فسفر روی عملکرد دانه عدس دیم | |
ولیس بلسون | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 64.05 K | ||
5 | تاثیر کاربرد نیترات کلسیم بر غلظت برخی عناصر پر مصرف غذایی (نیتروژن، کلسیم و منیزیم)در درختان میوه(سیب،گلابی و گیلاس) | |
بابک متشرع زاده، هرمز امیرمکری، امیرمنصور بخردی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.17 M | ||
6 | تاثیر مصرف توام نیکل و آهن بر رشد ذرت در یک خاک آهکی | |
منیره عیدی، عادل ریحانی تبار، نصرت اله نجفی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.88 M |