کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | بررسی وضعیت فسفات، آهن و روی در برخی از سبزی های تولید شده در استان لرستان | |
مرضیه سپهوند؛ حسین شریعتمداری؛ منوچهر کلهر؛ حسین خادمی؛ موحد سپهوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (719.76 K) | ||
2 | بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم – ذرت | |
سعید سلیم پور؛ کامران میرزاشاهی؛ عبدالمحمد دریاشناس؛ حسین محمودی نژاد دزفولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.99 K) | ||
3 | اثر کود ازته بر خصوصیات کمی و کیفی محصول گوجه فرنگی | |
غلامرضا علیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.55 K) | ||
4 | تاثیر نیتروژن و فسفر روی عملکرد دانه عدس دیم | |
ولیس بلسون | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.05 K) | ||
5 | تاثیر کاربرد نیترات کلسیم بر غلظت برخی عناصر پر مصرف غذایی (نیتروژن، کلسیم و منیزیم)در درختان میوه(سیب،گلابی و گیلاس) | |
بابک متشرع زاده؛ هرمز امیرمکری؛ امیرمنصور بخردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB) | ||
6 | تاثیر مصرف توام نیکل و آهن بر رشد ذرت در یک خاک آهکی | |
منیره عیدی؛ عادل ریحانی تبار؛ نصرت اله نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.88 MB) |