کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی وضعیت فسفات، آهن و روی در برخی از سبزی های تولید شده در استان لرستان
مرضیه سپهوند؛ حسین شریعتمداری؛ منوچهر کلهر؛ حسین خادمی؛ موحد سپهوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (719.76 K)

2 بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم – ذرت
سعید سلیم پور؛ کامران میرزاشاهی؛ عبدالمحمد دریاشناس؛ حسین محمودی نژاد دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.99 K)

3 اثر کود ازته بر خصوصیات کمی و کیفی محصول گوجه فرنگی
غلامرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.55 K)

4 تاثیر نیتروژن و فسفر روی عملکرد دانه عدس دیم
ولیس بلسون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.05 K)

5 تاثیر کاربرد نیترات کلسیم بر غلظت برخی عناصر پر مصرف غذایی (نیتروژن، کلسیم و منیزیم)در درختان میوه(سیب،گلابی و گیلاس)
بابک متشرع زاده؛ هرمز امیرمکری؛ امیرمنصور بخردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB)

6 تاثیر مصرف توام نیکل و آهن بر رشد ذرت در یک خاک آهکی
منیره عیدی؛ عادل ریحانی تبار؛ نصرت اله نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.88 MB)