| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | بررسی وضعیت فسفات، آهن و روی در برخی از سبزی های تولید شده در استان لرستان | |
| مرضیه سپهوند، حسین شریعتمداری، منوچهر کلهر، حسین خادمی، موحد سپهوند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 719.76 K | ||
| 2 | بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم – ذرت | |
| سعید سلیم پور، کامران میرزاشاهی، عبدالمحمد دریاشناس، حسین محمودی نژاد دزفولی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 109.99 K | ||
| 3 | اثر کود ازته بر خصوصیات کمی و کیفی محصول گوجه فرنگی | |
| غلامرضا علیزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 30.55 K | ||
| 4 | تاثیر نیتروژن و فسفر روی عملکرد دانه عدس دیم | |
| ولیس بلسون | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 64.05 K | ||
| 5 | تاثیر کاربرد نیترات کلسیم بر غلظت برخی عناصر پر مصرف غذایی (نیتروژن، کلسیم و منیزیم)در درختان میوه(سیب،گلابی و گیلاس) | |
| بابک متشرع زاده، هرمز امیرمکری، امیرمنصور بخردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2.17 M | ||
| 6 | تاثیر مصرف توام نیکل و آهن بر رشد ذرت در یک خاک آهکی | |
| منیره عیدی، عادل ریحانی تبار، نصرت اله نجفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.88 M | ||
