| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر ورمی کمپوست غنی سازی شده، اسید سولفوریک و کلات آهن و روی در بهبود وضعیت تغذیه ای و خصوصیات کیفی میوه درختان هلو | |
| بهنام آزاد مرد طالش میکائیل، احمد گلچین، ابوالفضل گیکلوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 92.83 K | ||
| 2 | بررسی اثر مصرف روی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سلوا در تولید گلخانه ای | |
| شهریار صفرپورحقیقی، محمدرضا اصغری، محمدرضا دیلمقانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 254.15 K | ||
| 3 | اثر مقادیر و روشهای کاربرد سولفات روی بر عملکرد و کیفیت میوه درختان مرکبات | |
| اکبر گندمکار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 54.4 K | ||
