بررسی اثر مصرف روی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سلوا در تولید گلخانه ای

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (254.15 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد رشته باغبانی، بخش تحقیقات خاک وآب مرکز ارومیه
2دکتری فیزیولوژی وفیزیولوژی پس از برداشت، استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
3کارشناس ارشد علوم باغبانی، جهاد دانشگاهی دانشگاه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها