کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر کشت و کار ممتد گیاه زعفران بر غلظت فسفر و پتاسیم قابل جذب خاک در مزارع چند ساله در بخشی از خراسان جنوبی
سعیده جوادی؛ محمد حسن سیاری زهان؛ محمد علی بهدانی؛ سهراب محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.01 K)

2 بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران
حمید رضا ذبیحی؛ سعید رضاییان؛ محمد قاسم زاده گنجه ای؛ محمد پاسبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.21 K)

3 اثر سن مزارع زعفران بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک در بخشی از خراسان جنوبی
سعیده جوادی؛ محمد حسن سیاری زهان؛ محمد علی بهدانی؛ سهراب محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (568.92 K)

4 تابع تولید آب-عملکرد زعفران(.Crocus Sativus L) در دو روش آبیاری کرتی و جویچه ای
علی اکبر عزیزی زهان؛ علی اکبر کامکار حقیقی؛ علیرضا سپاسخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (55.88 K)

5 اثر روش و دور آبیاری بر طول دوره و مقدار گلدهی زعفران (.Crocus Sativus L)
علی اکبر عزیزی زهان؛ علی اکبر کامکار حقیقی؛ علیرضا سپاسخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (56.34 K)

6 اثر کودهای شیمیایی محتوی عناصر آهن و روی و کود حیوانی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران
سعید رضائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.68 K)

7 بررسی کارایی مصرف آب زعفران تحت روش ها و رژیم های مختلف آبیاری
علی اکبر عزیزی زهان؛ علی اکبر کامکار حقیقی؛ علیرضا سپاسخواه؛ مرتضی خوشخوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.93 K)

8 تأثیر سوپر جاذب پلیمری استاکوزورب و کود دامی بر عملکرد زعفران در یک خاک شن لومی در منطقه نیمه خشک
علی عابدینی؛ جهانگیر عابدی کوپایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.04 K)