صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
اثر کشت و کار ممتد گیاه زعفران بر غلظت فسفر و پتاسیم قابل جذب خاک در مزارع چند ساله در بخشی از خراسان جنوبی
سعیده جوادی، محمد حسن سیاری زهان، محمد علی بهدانی، سهراب محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (426.01 K)
2
بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران
حمید رضا ذبیحی، سعید رضاییان، محمد قاسم زاده گنجه ای، محمد پاسبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (122.21 K)
3
اثر سن مزارع زعفران بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک در بخشی از خراسان جنوبی
سعیده جوادی، محمد حسن سیاری زهان، محمد علی بهدانی، سهراب محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (568.92 K)
4
تابع تولید آب-عملکرد زعفران(.Crocus Sativus L) در دو روش آبیاری کرتی و جویچه ای
علی اکبر عزیزی زهان، علی اکبر کامکار حقیقی، علیرضا سپاسخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (55.88 K)
5
اثر روش و دور آبیاری بر طول دوره و مقدار گلدهی زعفران (.Crocus Sativus L)
علی اکبر عزیزی زهان، علی اکبر کامکار حقیقی، علیرضا سپاسخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (56.34 K)
6
اثر کودهای شیمیایی محتوی عناصر آهن و روی و کود حیوانی بر عملکرد کمی و کیفی زعفران
سعید رضائیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (59.68 K)
7
بررسی کارایی مصرف آب زعفران تحت روش ها و رژیم های مختلف آبیاری
علی اکبر عزیزی زهان، علی اکبر کامکار حقیقی، علیرضا سپاسخواه، مرتضی خوشخوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.93 K)
8
تأثیر سوپر جاذب پلیمری استاکوزورب و کود دامی بر عملکرد زعفران در یک خاک شن لومی در منطقه نیمه خشک
علی عابدینی، جهانگیر عابدی کوپایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (808.04 K)