نویسنده =
تعداد مقالات: 15

1 بررسی تاثیر مقادیر مختلف رس و پتاسیم قابل استفاده خاک و مصرف کود پتاسیم بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.87 K)

2 تاثیر عناصر غذایی مختلف بر کمیت وکیفیت انجیر رقم سبز در شرایط دیم
زهرا خوگر؛ حمید زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.8 K)

3 تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “
محمد سعید تدین؛ زهرا خوگر؛ حمید زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.92 K)

4 کاهش مصرف کود نیتروژن در اثر افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز)خاک در در تناوب گندم –چغندر قند در پلات های ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.66 K)

5 بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم- ذرت
زهرا خوگر؛ عبدالمحمد دریاشناس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.84 K)

6 تاثیر شوری کلروره و سولفاته و مصرف روی بر رشد و ترکیب شیمیائی گوجه فرنگی
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.81 K)

7 بررسی اثرات ازت و کود دامی بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.01 K)

8 تاثیر شوری آب آبیاری و کود بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.77 K)

9 بررسی تاثیر برخی از عناصر کم مصرف و پر مصرف بر روی محصولات زراعی در کرت های دائم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.12 K)

10 بررسی چگونگی افزایش و تخلیه فسفر در خاک
زهرا خوگر؛ عزیز شاهرخ نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.31 K)

11 بررسی افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز) خاک در کاهش مصرف کود نیتروژن در تناوب گندم- چغندر قند در پلاتهای ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.44 K)

12 بررسی تاثیر کود سبز به همراه مقادیر مختلف نیتروژن بر خصوصیات خاک و عملکرد گندم
احمدرضا محمدزاده؛ زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.43 K)

13 مدیریت کاه و کلش و بقایای کشت قبلی در زراعت گندم
زهرا خوگر؛ جانب اله نیازی؛ سعید سماوات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.09 K)

14 استفاده از کودهای آلی در تامین نیتروژن مورد نیاز گندوم در کرات دائم
زهرا خوگر؛ سعید سماوات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.35 MB)

15 تاثیر استفاده از کودهای آلی و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم و خصوصیت فیزیکی و شیمیایی خاک در کرت های دائم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.58 MB)