نویسنده =
تعداد مقالات: 15

1 بررسی تاثیر مقادیر مختلف رس و پتاسیم قابل استفاده خاک و مصرف کود پتاسیم بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 61.87 K

2 تاثیر عناصر غذایی مختلف بر کمیت وکیفیت انجیر رقم سبز در شرایط دیم
زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.8 K

3 تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “
محمد سعید تدین، زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله اصل مقاله 65.92 K

4 کاهش مصرف کود نیتروژن در اثر افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز)خاک در در تناوب گندم –چغندر قند در پلات های ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 95.66 K

5 بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم- ذرت
زهرا خوگر، عبدالمحمد دریاشناس
مشاهده مقاله اصل مقاله 96.84 K

6 تاثیر شوری کلروره و سولفاته و مصرف روی بر رشد و ترکیب شیمیائی گوجه فرنگی
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 25.81 K

7 بررسی اثرات ازت و کود دامی بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.01 K

8 تاثیر شوری آب آبیاری و کود بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 75.77 K

9 بررسی تاثیر برخی از عناصر کم مصرف و پر مصرف بر روی محصولات زراعی در کرت های دائم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.12 K

10 بررسی چگونگی افزایش و تخلیه فسفر در خاک
زهرا خوگر، عزیز شاهرخ نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 83.31 K

11 بررسی افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز) خاک در کاهش مصرف کود نیتروژن در تناوب گندم- چغندر قند در پلاتهای ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.44 K

12 بررسی تاثیر کود سبز به همراه مقادیر مختلف نیتروژن بر خصوصیات خاک و عملکرد گندم
احمدرضا محمدزاده، زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.43 K

13 مدیریت کاه و کلش و بقایای کشت قبلی در زراعت گندم
زهرا خوگر، جانب اله نیازی، سعید سماوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 171.09 K

14 استفاده از کودهای آلی در تامین نیتروژن مورد نیاز گندوم در کرات دائم
زهرا خوگر، سعید سماوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.35 M

15 تاثیر استفاده از کودهای آلی و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم و خصوصیت فیزیکی و شیمیایی خاک در کرت های دائم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.58 M