نویسنده = |
تعداد مقالات: 15 |
|
1 |
|
بررسی تاثیر مقادیر مختلف رس و پتاسیم قابل استفاده خاک و مصرف کود پتاسیم بر عملکرد گندم |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 61.87 K
|
|
2 |
|
تاثیر عناصر غذایی مختلف بر کمیت وکیفیت انجیر رقم سبز در شرایط دیم |
|
زهرا خوگر، حمید زارع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 103.8 K
|
|
3 |
|
تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “ |
|
محمد سعید تدین، زهرا خوگر، حمید زارع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 65.92 K
|
|
4 |
|
کاهش مصرف کود نیتروژن در اثر افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز)خاک در در تناوب گندم –چغندر قند در پلات های ثابت |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 95.66 K
|
|
5 |
|
بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم- ذرت |
|
زهرا خوگر، عبدالمحمد دریاشناس |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 96.84 K
|
|
6 |
|
تاثیر شوری کلروره و سولفاته و مصرف روی بر رشد و ترکیب شیمیائی گوجه فرنگی |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 25.81 K
|
|
7 |
|
بررسی اثرات ازت و کود دامی بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 27.01 K
|
|
8 |
|
تاثیر شوری آب آبیاری و کود بر عملکرد گندم |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 75.77 K
|
|
9 |
|
بررسی تاثیر برخی از عناصر کم مصرف و پر مصرف بر روی محصولات زراعی در کرت های دائم |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 28.12 K
|
|
10 |
|
بررسی چگونگی افزایش و تخلیه فسفر در خاک |
|
زهرا خوگر، عزیز شاهرخ نیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 83.31 K
|
|
11 |
|
بررسی افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز) خاک در کاهش مصرف کود نیتروژن در تناوب گندم- چغندر قند در پلاتهای ثابت |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 251.44 K
|
|
12 |
|
بررسی تاثیر کود سبز به همراه مقادیر مختلف نیتروژن بر خصوصیات خاک و عملکرد گندم |
|
احمدرضا محمدزاده، زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 154.43 K
|
|
13 |
|
مدیریت کاه و کلش و بقایای کشت قبلی در زراعت گندم |
|
زهرا خوگر، جانب اله نیازی، سعید سماوات |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 171.09 K
|
|
14 |
|
استفاده از کودهای آلی در تامین نیتروژن مورد نیاز گندوم در کرات دائم |
|
زهرا خوگر، سعید سماوات |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.35 M
|
|
15 |
|
تاثیر استفاده از کودهای آلی و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم و خصوصیت فیزیکی و شیمیایی خاک در کرت های دائم |
|
زهرا خوگر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.58 M
|