صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
15
1
بررسی تاثیر مقادیر مختلف رس و پتاسیم قابل استفاده خاک و مصرف کود پتاسیم بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
61.87 K
2
تاثیر عناصر غذایی مختلف بر کمیت وکیفیت انجیر رقم سبز در شرایط دیم
زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
103.8 K
3
تاثیرمحلولپاشی ازت، بور،کلسیم و روی برباردهی، کیفیت و ریزش جوانه گل و میوه رقم انجیر دیم “Smyrniaca “
محمد سعید تدین، زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
65.92 K
4
کاهش مصرف کود نیتروژن در اثر افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز)خاک در در تناوب گندم –چغندر قند در پلات های ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
95.66 K
5
بررسی اثرات فسفر تازه و باقیمانده در تناوب زراعی گندم- ذرت
زهرا خوگر، عبدالمحمد دریاشناس
مشاهده مقاله
اصل مقاله
96.84 K
6
تاثیر شوری کلروره و سولفاته و مصرف روی بر رشد و ترکیب شیمیائی گوجه فرنگی
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
25.81 K
7
بررسی اثرات ازت و کود دامی بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
27.01 K
8
تاثیر شوری آب آبیاری و کود بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
75.77 K
9
بررسی تاثیر برخی از عناصر کم مصرف و پر مصرف بر روی محصولات زراعی در کرت های دائم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.12 K
10
بررسی چگونگی افزایش و تخلیه فسفر در خاک
زهرا خوگر، عزیز شاهرخ نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
83.31 K
11
بررسی افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز) خاک در کاهش مصرف کود نیتروژن در تناوب گندم- چغندر قند در پلاتهای ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.44 K
12
بررسی تاثیر کود سبز به همراه مقادیر مختلف نیتروژن بر خصوصیات خاک و عملکرد گندم
احمدرضا محمدزاده، زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
154.43 K
13
مدیریت کاه و کلش و بقایای کشت قبلی در زراعت گندم
زهرا خوگر، جانب اله نیازی، سعید سماوات
مشاهده مقاله
اصل مقاله
171.09 K
14
استفاده از کودهای آلی در تامین نیتروژن مورد نیاز گندوم در کرات دائم
زهرا خوگر، سعید سماوات
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.35 M
15
تاثیر استفاده از کودهای آلی و نیتروژن بر کمیت و کیفیت گندم و خصوصیت فیزیکی و شیمیایی خاک در کرت های دائم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.58 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه