نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 مطالعه تاثیر جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر میزان کلروفیل برگ، نیتروژن برگ و دانه سویا (Glycin max (L.) Merr)
آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.12 K)

2 مطالعه تاثیر جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام سویا (Glycin max (L.) Merr)
آلاله متقیان؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.2 K)

3 تأثیر کاربرد دراز مدت مقادیر مختلف ورمی کمپوست بر غلظت عناصر غذایی پر مصرف در گیاه ریحان (.Ocimum basilicum L)
آزاده کاشانی؛ همت الله پیردشتی؛ محمد علی بهمنیار؛ وحید اکبرپور؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.89 K)

4 بررسی کاربرد کودهای زیستی ازتوباکتر، آزوسپیریلیوم و تیوباسیلوس بر عملکرد و خصوصیات رشدی سویا [glycine max L. merr]
زهرا دباغیان؛ محمد علی اسماعیلی؛ همت الله پیردشتی؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.37 K)

5 بررسی اثر کاربرد کود منیزیم، گوگرد و باکتری تیوباسیلوس تیواکسیدانز بر صفات کمی و کیفی ارقام کلزا
محترم آستا؛ همت الله پیردشتی؛ محمد علی اسماعیلی؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.3 K)

6 بررسی اثرات مصرف گوگرد و تیوباسیلوس بر برخی صفات کمی و کیفی کنجد (Sesame indicum L)
فاطمه احمدی؛ همت الله پیردشتی؛ ایرج امینی؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.82 K)

7 مطالعه عملکرد و اجزا عملکرد ذرت (Zea mays L) در واکنش به مقادیر و دوره های مختلف کاربرد ورمی کمپوست
فاطمه زهرا بابایی؛ همت الله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.82 K)

8 ارزیابی ژنوتیپ های جدید گندم نان از لحاظ تحمل به شوری در مرحله جوانه زنی و رشد گیاهچه
مهدیه عباسپور؛ همت الله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.86 K)