نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 اثر پتاسیم در شرایط شور بر غلظت سدیم، پتاسیم و نسبت پتاسیم به سدیم (Na/K) در کاه و کلش گندم
محمد پاسبان؛ احمد جعفرنژاد؛ مهدی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.05 K)

2 تعیین حد تحمل به شوری گندم در پاسخ به مصرف پتاسیم
پیمان کشاورز؛ محمد پاسبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.03 K)

3 مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی
سعید رضائیان؛ محمد پاسبان؛ حمیدرضا ذبیحی؛ مهدی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.4 K)

4 تأثیر منابع و مقادیر کودهای آلی بر عملکرد محصول گل زعفران
احمد رضا محمدزاده؛ محمد پاسبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.86 K)

5 بررسی اثر مقادیر مختلف پتاسیم بر عملکرد چغندر قند در خراسان
مجید فروهر؛ محمد پاسبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.77 K)

6 بررسی تغییرات زمانی عناصر غذایی در برگ زعفران
حمید رضا ذبیحی؛ سعید رضاییان؛ محمد قاسم زاده گنجه ای؛ محمد پاسبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.21 K)

7 بررسی اثرات باقیمانده نیتروژن، فسفر و پتاسیم خاک در واکنش به تناوب های زراعی
مجتبی نوری حسینی؛ محمد پاسبان؛ احمد زارع فیض آبادی؛ ابوالفضل عباسپور تبریزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.18 K)

8 تاثیر مصرف پتاسیم بر محتوی نسبی آب برگ (RWC) دو ژنوتیپ گندم در شرایط تنش شوری
محمد پاسبان؛ سعید جواهری؛ حمیدرضا ذبیحی؛ سعید رضائیان باجگیران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.74 K)