کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی نقش عناصر غذایی بور و روی بر پیشگیری عوارض فیزیولوژیکی هندوانه | |
آرش صباح؛ مهدی امیرپور رباط؛ پیمان اسفندیارپور؛ مسعود موسی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.91 K) | ||
2 | تاثیر تقسیط کود نیتروژن همراه با محلول پاشی بر برخی از صفات کمی و کیفی گندم پاییزه | |
محمدرضا حسنی؛ سعید وزان؛ محمد لطف اللهی؛ ناصر مجنون حسینی؛ محمد شکروی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.13 K) | ||
3 | بررسی اثرات مقادیر مختلف کود ازته و تراکم بوته بر روی صفات کمی و کیفی چغندرقند در منطقه ارومیه | |
مردان رسولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (57.76 K) | ||
4 | بررسی اثرات مصرف گوگرد و تیوباسیلوس بر برخی صفات کمی و کیفی کنجد (Sesame indicum L) | |
فاطمه احمدی؛ همت الله پیردشتی؛ ایرج امینی؛ ارسطو عباسیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.82 K) | ||
5 | بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز | |
احمد بای بوردی؛ صدقعلی زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.25 K) |