نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی اثرعناصر ریز مغذی روی (Zn)و منگنز(Mn)بر وضیت کلروفیل فلئورسنس در ارقام مختلف گلرنگ
لیلا یاری؛ حسین حیدری شریف آباد؛ علی محمد مدرس ثانوی؛ علی سروش زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.1 K)

2 تاثیر تغذیه برگی سویا در مرحله دانه بندی، بر قدرت جوانه زنی بذرهای حاصله در شرایط شور
شهاب سرفرازی؛ علی سروش زاده؛ امیر فلاوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.52 K)

3 اثر نانوذرات دی اکسیدسیلسیوم و کیتوزان بر برخی پارامترهای رشدی گندم
فریده بهبودی؛ زین العابدین طهماسبی سروستانی؛ محمد زمان کسایی؛ علی محمد مدرس ثانوی؛ علی سروش زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (668.83 K)

4 تاثیر تغذیه برگی عناصر غذایی در مرحله دانه بندی،بر کیفیت محصول دو رقم سویا
شهاب سرفرازی؛ علی سروش زاده؛ غلامرضا موید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.47 K)

5 تاثیر محلول پاشی کلسیم و محلول غذایی در مرحله دانه بندی،بر عملکرد دو رقم سویا
شهاب سرفرازی؛ علی سروش زاده؛ امیر قلاوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (66.61 K)

6 اثر مصرف آهن بر روی برخی از عناصر اندام های هوایی و دانه بادام زمینی
علی عبداللهی آرپناهی؛ محمود پنج تن دوست؛ علی سروش زاده؛ فائزه قناتی؛ مجید غلامحسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.81 K)

7 اثر مصرف آهن بر روی عملکرد و اجزای آن در بادام زمینی
محمد فیضیان؛ علی عبداللهی آرپناهی؛ محمود پنج تن دوست؛ علی سروش زاده؛ فائزه قناعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

8 اثر مصرف آهن برروی عملکرد و اجزای آن در بادام زمینی
محمد فیضیان؛ علی عبداللهی آرپناهی؛ محمود پنج تن دوست؛ علی سروش زاده؛ فائزه قناتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (6.32 MB)