| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تاثیر همزیستی باکتریایی بر جذب ماکروالمنت ها و پروتئین در دانه سویا (.Glycine max L ) در شرایط مزرعه ای | |
| آذر دخت مهدی پور، احمد اصغرزاده، علی چراتی، افسانه کلبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 95.45 K | ||
| 2 | اثر سویه های مختلف باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم(Bradyrhizobium japonicum) بر میزان قندها، پرولین، گلیسین بتائین و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز سویا ( .Glycine max L) | |
| آذر دخت مهدی پور، احمد اصغرزاده، علی چراتی، افسانه کلبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 105.13 K | ||
| 3 | تاثیر همزیستی باکتریایی بر روی برخی از شاخص های رشد در گیاه سویا (glycine max L) | |
| آذر دخت مهدی پور، احمد اصغر زاده، غلامرضا علیزاده، مجتبی محمودی، افسانه کلبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 281.16 K | ||
| 4 | بررسی اثر سویه های مختلف باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم (bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزا عملکرد در گیاه سویا | |
| آذر دخت مهدی پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 199.25 K | ||