بررسی اثر سویه های مختلف باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم (bradyrhizobium japonicum) بر عملکرد و اجزا عملکرد در گیاه سویا
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (199.25 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران
چکیده
کلیدواژه ها
باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم؛ عملکرد در گیاه سویا؛ تعداد غلاف؛ وزن و تعداد دانه؛ سویه های مختلف باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم؛ تیمار های تلقیحی