بررسی تاثیر روکش بذر با ترکیبات حاوی عناصر غذایی و محرک های رشد بر سبز شدن و استقرار چغندرقند

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (620.22 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1هیات علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشکده محقق اردبیلی، اردبیل
2مربی پژوهشی موسسه اصلاح و تهیه بذر چغندرقند، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی، کرج، ایران
3کارشناس ارشد دانشکده کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل
چکیده
کلیدواژه ها