تعیین حدود بهینه غلظت عناصز غذایی برگ در پسته رقم احمد آقایی با استفاده از روش DOP

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1استادیار پژوهشکده پسته، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رفسنجان، ایران
2استادیار موسسه تحقیقات خاک و آب، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
3استادیار پژوهشکده پسته موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رفسنجان، ایران
4مربی پژوهشکده پسته، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رفسنجان، ایران
5کارشناس ارشد پژوهشکده پسته موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رفسنجان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها