بررسی غلظت نیترات در اندام های مختلف محصولات میوه و سبزی تولیدی اصفهان
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (792.03 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1عضو هیات علمی بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اصفهان، ایران
2کارشناس ارشد بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اصفهان، ایران.
چکیده
کلیدواژه ها
آلودگی خاک؛ آلودگی آب؛ سلامت محصولات کشاورزی؛ اصفهان؛ سبزیجات برگی؛ سبزیجات غده ای و میوه ای؛ نیترات