کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تاثیر کودهای بیولوژیک فسفر بر خصوصیات کیفی و غلظت فسفر غده سیب زمینی
مصطفی قبادی؛ شاهرخ جهانبین؛ خسرو پرویزی؛ رحیم مطلبی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.64 K)

2 بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) بر برخی خصوصیات کیفی دانه ذرت رقم 704
ابراهیم جواهری؛ هادی اسدی رحمانی؛ لیلی نیایش پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.37 K)

3 بررسی تاثیر کارایی azotobacter chroococcum تحت سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات کیفی ژنوتیپ های سیب زمینی
فاطمه خردمند؛ نیاز علی سپهوند؛ محمد رضا اردکانی؛ محمد رضا سید هادی؛ حسن حسن آبادی؛ مریم بایبوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.71 K)