| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر کودهای بیولوژیک فسفر بر خصوصیات کیفی و غلظت فسفر غده سیب زمینی | |
| مصطفی قبادی، شاهرخ جهانبین، خسرو پرویزی، رحیم مطلبی فرد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 142.64 K | ||
| 2 | بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) بر برخی خصوصیات کیفی دانه ذرت رقم 704 | |
| ابراهیم جواهری، هادی اسدی رحمانی، لیلی نیایش پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 341.37 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر کارایی azotobacter chroococcum تحت سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات کیفی ژنوتیپ های سیب زمینی | |
| فاطمه خردمند، نیاز علی سپهوند، محمد رضا اردکانی، محمد رضا سید هادی، حسن حسن آبادی، مریم بایبوردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 209.71 K | ||