کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر کودهای بیولوژیک فسفر بر خصوصیات کیفی و غلظت فسفر غده سیب زمینی | |
مصطفی قبادی؛ شاهرخ جهانبین؛ خسرو پرویزی؛ رحیم مطلبی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.64 K) | ||
2 | بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد گیاه (PGPR) بر برخی خصوصیات کیفی دانه ذرت رقم 704 | |
ابراهیم جواهری؛ هادی اسدی رحمانی؛ لیلی نیایش پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.37 K) | ||
3 | بررسی تاثیر کارایی azotobacter chroococcum تحت سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات کیفی ژنوتیپ های سیب زمینی | |
فاطمه خردمند؛ نیاز علی سپهوند؛ محمد رضا اردکانی؛ محمد رضا سید هادی؛ حسن حسن آبادی؛ مریم بایبوردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.71 K) |