کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

26 تاثیر مواد آلی از منابع مختلف بر عملکرد محصول چغندر قند
انور اسدی جلودار، داود حسن پناه، اسماعیل اصغری داشکسن، رحیم صمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 675.48 K

27 مقایسه رفتار ترشحی ریشه های گندم و چغندر قند تحت تاثیر سطوح مختلف پتاسیم محلول
کامبیز بازرگان، نوربرت کلاسن
مشاهده مقاله اصل مقاله 182.28 K

28 بررسی افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز) خاک در کاهش مصرف کود نیتروژن در تناوب گندم- چغندر قند در پلاتهای ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.44 K

29 بررسی تناسب اراضی صوما برای تیپ های بهره وری سیب زمینی و چغندر قند با استفاده از مدل Almagra
علی اصغر جعفرزاده، فرزین شهبازی، محمد رضا شهبازی
مشاهده مقاله اصل مقاله 161.46 K

30 مدیریت بهینه ازت برای چغندر قند در شرایط شور
علی اصغر شهابی، هوشنگ شهریاری، امیر حسین شیرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.08 K

31 بررسی اثرات ازت و پتاسیم روی برخی صفات کمی و کیفی چغندر قند در منطقه رودشت اصفهان
حمید ملاحسینی، شاهین شاهسونی، الهه باقی، حمید رضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.77 K

32 تاثیر همکنش بور و روی بر عملکرد و درصد قند چغندر قند در منطقه سردسیر شمال استان فارس
صدیقه زارعی، ماشااله حسینی، خدابخش پناهی کردلاغری
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.95 K

33 تاثیر مقادیر مختلف آب و نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی چغندر قند
افسانه عالی نژادیان، احمد کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 296.13 K

34 ارزیابی تناسب کیفی اراضی برای چغندر قند
اکبر سهرابی، جواد گیوی، محمد سهرابی، مراد سپهوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 138.29 K