کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

26 تاثیر مواد آلی از منابع مختلف بر عملکرد محصول چغندر قند
انور اسدی جلودار، داود حسن پناه، اسماعیل اصغری داشکسن، رحیم صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.48 K)

27 مقایسه رفتار ترشحی ریشه های گندم و چغندر قند تحت تاثیر سطوح مختلف پتاسیم محلول
کامبیز بازرگان، نوربرت کلاسن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.28 K)

28 بررسی افزایش ماده آلی (از طریق کود سبز) خاک در کاهش مصرف کود نیتروژن در تناوب گندم- چغندر قند در پلاتهای ثابت
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.44 K)

29 بررسی تناسب اراضی صوما برای تیپ های بهره وری سیب زمینی و چغندر قند با استفاده از مدل Almagra
علی اصغر جعفرزاده، فرزین شهبازی، محمد رضا شهبازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (161.46 K)

30 مدیریت بهینه ازت برای چغندر قند در شرایط شور
علی اصغر شهابی، هوشنگ شهریاری، امیر حسین شیرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.08 K)

31 بررسی اثرات ازت و پتاسیم روی برخی صفات کمی و کیفی چغندر قند در منطقه رودشت اصفهان
حمید ملاحسینی، شاهین شاهسونی، الهه باقی، حمید رضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.77 K)

32 تاثیر همکنش بور و روی بر عملکرد و درصد قند چغندر قند در منطقه سردسیر شمال استان فارس
صدیقه زارعی، ماشااله حسینی، خدابخش پناهی کردلاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.95 K)

33 تاثیر مقادیر مختلف آب و نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی چغندر قند
افسانه عالی نژادیان، احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.13 K)

34 ارزیابی تناسب کیفی اراضی برای چغندر قند
اکبر سهرابی، جواد گیوی، محمد سهرابی، مراد سپهوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.29 K)