صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
34
1
مقایسه توزیع مکانی کود اوره در کرتچه های ایزوتوپی سیستم فارو، در گیاهان چغندر قندو کاهو، با استفاده از فناوری ردیابی ایزوتوپی نیتروژن- 15
میر احمد موسوی شلمانی، علی خراسانی، رایحه میرخانی، نجات پیرولی بیرانوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.32 K)
2
ارزیابی و تهیه نقشه تناسب اراضی به روش فائو برای چغندر قند با استفاده از GIS
رضا سکوتی اسکوئی، نادر قائمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (180.53 K)
3
طبقه بندی تناسب کیفی اراضی و تعیین پتانسیل تولید چغندر قند دردشت کرمانشاه
شاهرخ فاتحی، فردین حامدی، جلال قادری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.46 K)
4
تأثیر همکنش بور و روی بر عملکرد شکر و درصد قند خالص چغندر قند در منطقه اقلید استان فارس
صدیقه زارعی، ماشاء اله حسینی، زهره امینی، حسین میرطالبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.28 K)
5
بررسی امکان استفاده مستقیم از خاک فسفات در زراعت چغندر قند
سعید سلیم پور، کاظم خاوازی، کامران میرزاشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (64.06 K)
6
بررسی خصوصیات شیمیایی خاک و سلامت محصول چغندرقند تحت تیمارهای کمپوست زباله شهری و لجن فاضلاب انسانی در رودشت اصفهان
علیرضا مرجوی، علیرضا یزدان پناه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (117.63 K)
7
بررسی کارایی مصرف آب (WUE) چغندر قند تحت مدیریت های مختلف آبیاری و کودهای ازته
سعید غالبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (56.26 K)
8
اثرات افزایش ماده آلی از طریق کمپوست زباله های شهری در زراعت چغندر قند اصفهان
علی محمد زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (19.78 K)
9
تعیین قابلیت و محدودیت های اراضی دشت تبریز برای کشت چغندر قند
علیرضا ضیائی جاوید، محمد جمشیدی، فاطمه ابراهیمی میمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.18 K)
10
تاثیر مقادیر و منابع مختلف مواد آلی بر عملکرد محصول و خواص خاک در آذربایجان غربی
فرخ غنی شایسته، نادر قائمیان، محمدجعفر ملکوتی، الناز حبشیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (67.78 K)
11
تاثیر سامانه های مختلف آبیاری در میزان تولید غده، شکر خالص و قند قابل استحصال در طی سه دوره برداشت محصول چغندر قند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (89.58 K)
12
بررسی تاثیر منابع و مقادیر مختلف پتاسیم بر روی جذب پتاسیم و عملکرد کمی و کیفی چغندر قند
فرخ غنی شایسته، حسین تابیه زاد، محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (49.52 K)
13
تعیین حد متعادل عناصر غذایی در چغندر قند با روش DRIS
کیومرث کلارستاقی، اشرف السادات سجادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.36 K)
14
ارزیابی کیفی تناسب اراضی بر روی محصول چغندر قند در منطقه خدابنده استان زنجان
عباسعلی دماوندی، محمد حسن مسیح آبادی، محمد تکاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (66.26 K)
15
معادلات تعیین عناصر غذایی پر مصرف در چغندر قند
کیومرث کلارستاقی، امیر قلاوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.46 K)
16
بررسی کاهش مصرف کودهای ازته از طریق تصحیح زمان مصرف آن در چغندر قند
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (10.37 K)
17
تعیین میزان و زمان مناسب مصرف کود ازته در زراعت چغندر قند
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (9.67 K)
18
اثر شوری آب آبیاری بر عملکرد کیفی گیاهان
مسعود اسماعیل شریف
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (19.31 K)
19
بررسی اثر منابع کودهای دامی، سولفات پتاسیم و اسید بوریک بر عملکرد کیفی و کمی محصول چغندر قند
ناصر رشیدی، محمدعلی جواهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (54.81 K)
20
تعیین عمق و دور آب آبیاری چغندر قند در قزوین
نیاز علی ابراهیمی پاک، مهرزاد مستشاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (63.54 K)
21
بررسی تاثیر کود گوگرد کشاورزی و کود دامی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندر قند
محمدرضا قربانی، حسن فیضی، حمیدرضا ذبیحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (68.21 K)
22
بررسی روشهای مصرف عناصر ریز مغذی و منابع مختلف و زمان مصرف کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی چغندر قند در استان لرستان
منوچهر کلهر، مهرداد رهنمائیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (55.38 K)
23
بررسی تأثیر گوگرد در زردی برگ و کمیت و کیفیت چغندر قند
مجتبی یحیی آبادی، حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (44.48 K)
24
بررسی تاثیر مقدار و فرم نیتروژن در پوسیدگی ریشه چغندر قند
عبدالرحمن فصیحیانی، محمود نیرومندی جهرمی، هادی کشاورز شیرازی، لادن جوکار، علی بخش شیروانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (66.97 K)
25
بررسی روابط کمیت به شدت (Q/I) پتاسیم در تعدادی از خاک های زیر کشت چغندرقند آذربایجان غربی
فرخ غنی شایسته، کوروش طهماسبی، عزیز مجیدی، الناز حبشیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (67.98 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2