کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر PH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر غلظت و مقدار عناصر Ca، Mg، K و Na ریشه ها و اندامهای هوایی اسفناج | |
نصرت اله نجفی، منصور پارسازاده، جلال طباطبایی، شاهین اوستان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.31 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر PH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر غلظت و مقدار عناصر Ca، Mg، K و Na ریشه ها و اندامهای هوایی اسفناج | |
نصرت اله نجفی، منصور پارسازاده، جلال طباطبایی، شاهین اوستان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.31 K) |