| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر دمای پیرولیز بر خصوصیات و ترکیب شیمیایی بیوچارهای تولید شده از بقایای هرس سیب و انگور و کاه و کلش گندم | |
| ندا مرادی، حسن رسولی صدقیانی، ابراهیم سپهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 558.08 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر دمای پیرولیز بر خصوصیات و ترکیب شیمیایی بیوچارهای تولید شده از بقایای هرس سیب و انگور و کاه و کلش گندم | |
| ندا مرادی، حسن رسولی صدقیانی، ابراهیم سپهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 558.08 K | ||