کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر کودهای نیتروژنه و مدت زمان نگهداری در یخچال بر تجمع نیترات در اسفناج
شهرام کیانی؛ محبوبه قیطاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.09 K)

2 تأثیرسطوح مختلف نیکل و مولیبدن بر عملکرد و تجمع نیترات در خیار سبز
سمیه بیگی؛ احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.66 K)

3 تاثیر مقادیر و منابع کودهای نیتروژنی بر میزان آلاینده نیترات و عملکرد در کاهو
فروغ محمودی؛ احمد بایبوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105 K)

4 تاثیر مقادیر و منابع کود از ته و زمان برداشت بر عملکرد و تجمع نیترات در گوجه فرنگی
شهین زمردی؛ عفت الزمان منتظری؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ مهشید هناره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.81 K)

5 بررسی اثر تغذیه برگی روی، مقادیر و منابع مختلف کودهای نیتروژنی بر میزان تجمع نیترات در کاهو
پریناز ابراهیم پور اژدری؛ غلامرضا ثواقبی؛ احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.24 K)

6 بررسی عوامل موثر در تجمع نیترات در غده سیب زمینی در منطقه اردبیل
ع عبادی؛ ک هاشمی مجد؛ ع اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.3 K)

7 بررسی تجمع نیترات در سبزیجات گلخانه ای و هوای آزاد
علی فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (54.95 K)

8 تاثیر کود اوره بر تجمع نیترات در اسفناج در دو زمان برداشت صبح و عصر
زینب خیری؛ علی چراتی؛ غلامرضا علیزاده؛ محمد زمان علا الدین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.85 K)

9 بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان
علی بهمنی؛ فرهاد بهتاش؛ یعقوب دین پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.79 K)