کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن وروی بر کمیت و کیفیت گلرنگ | |
احمد بای بوردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.47 K) | ||
2 | اثر مصرف مواد آلی بر کمیت و کیفیت محصول چغندر قند | |
احمدرضا محمدزاده، مجید فروهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (54.1 K) | ||
3 | تاثیر مقادیر و زمان مصرف ازت بر کمیت و کیفیت کلزا در آذربایجان شرقی | |
احمد بای بوردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.93 K) | ||
4 | بررسی تأثیر گوگرد در زردی برگ و کمیت و کیفیت چغندر قند | |
مجتبی یحیی آبادی، حمیدرضا ابراهیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (44.48 K) | ||
5 | نقش تغذیه متعادل بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در بخشی از اراضی برازجان | |
اسداله کاویانی، محمدجعفر ملکوتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (68.19 K) |