| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن وروی بر کمیت و کیفیت گلرنگ | |
| احمد بای بوردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 59.47 K | ||
| 2 | اثر مصرف مواد آلی بر کمیت و کیفیت محصول چغندر قند | |
| احمدرضا محمدزاده، مجید فروهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 54.1 K | ||
| 3 | تاثیر مقادیر و زمان مصرف ازت بر کمیت و کیفیت کلزا در آذربایجان شرقی | |
| احمد بای بوردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 87.93 K | ||
| 4 | بررسی تأثیر گوگرد در زردی برگ و کمیت و کیفیت چغندر قند | |
| مجتبی یحیی آبادی، حمیدرضا ابراهیمیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 44.48 K | ||
| 5 | نقش تغذیه متعادل بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در بخشی از اراضی برازجان | |
| اسداله کاویانی، محمدجعفر ملکوتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 68.19 K | ||