کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 30

-49 تأًثیر مقادیر و انواع مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف برنج
هاتف نقوی مرمتی، محمد علی بهمنیار، همت اله پیردشتی، سروش سالک گیلانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.44 K)

-48 تغییرات فعالیت آنزیمی خاک در کاربرد چند ساله کود شیمیایی، کمپوست و ورمی کمپوست غنی شده با کود شیمیایی در مرحله رویشی گیاه ریحان ( Ocimum basilicum)
حمید دهقان منشادی، محمدعلی بهمنیار، سروش سالک گیلانی، امیر لکزیان، هانی قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.51 K)

-47 اثرات اصلاح کننده های مختلف آلی بر بیوماس میکروبی و فعالیت آنزیم اوره آز خاک تحت کشت گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum )
حمید دهقان منشادی، محمدعلی بهمنیار، امیر لکزیان، سروش سالک گیلانی، هانی قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.67 K)

-46 تأثیر تجمعی و باقیمانده کودهای آلی بر پارامترهای سینتیکی جذب فسفر در یک خاک آهکی
نیره یونسی، محمود کلباسی، حسین شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (81.48 K)

-45 تأثیر تجمعی و باقیمانده کودهای آلی بر پارامترهای سینتیکی رهاسازی فسفر
نیره یونسی، محمود کلباسی، حسین شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (82.26 K)

-44 تأثیر منابع و مقادیر کودهای آلی بر عملکرد محصول گل زعفران
احمد رضا محمدزاده، محمد پاسبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.86 K)

-43 تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی بر تعداد و وزن بنه زعفران
زینب معصومی، غلامحسین حق نیا، امیر لکزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.98 K)

-42 مطالعه تاثیر جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر میزان کلروفیل برگ، نیتروژن برگ و دانه سویا (Glycin max (L.) Merr)
آلاله متقیان، همت اله پیردشتی، محمدعلی بهمنیار، ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.12 K)

-41 ارزیابی اقتصادی کاربرد کودهای آلی در باغ های پسته
جواد حسینی فرد، محمد عبدالهی عزت آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.67 K)

-40 مطالعه تاثیر جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام سویا (Glycin max (L.) Merr)
آلاله متقیان، همت اله پیردشتی، محمدعلی بهمنیار، ارسطو عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.2 K)

-39 تاثیر کاربرد کودهای آلی روی برخی خواص فیزیکی خاک
زهرا احمدآبادی، مهدی قاجار سپانلو، محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.52 K)

-38 ارزیابی بیولوژیکی خاک در تیمارهای مواد آلی با استفاده ار اسلایدهای پنهان
مجتبی یحیی ابادی، گیتی امتیازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.54 K)

-37 سینتیک رهاسازی فسفر در خاک های تیمار شده با کود مرغی در شماری از خاک های استان همدان
فرزانه السادات بیابانکی، علیرضا حسین پور، حسین شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.92 K)

-36 تاثیر منابع و مقادیر ماده آلی بر خواص خاک و عملکرد ذرت دانه ای
علیداد کرمی، جانب اله نیازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.75 K)

-35 مدل جامع کامپیوتری توصیه کودهای شیمیایی و آلی در راستای کشاورزی پایدار
پرویز مهاجر میلانی، محمدسعید درودی، زهرا خادمی، محمدرضا بلالی، حمید جسین مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.95 K)

-34 استفاده از کودهای آلی در تولید پایدار چند گیاه زراعی
غلامحسین حق نیا، علیرضا کوچکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.31 K)

-33 بررسی تأثیر انواع کودهای آلی و نسبت C/N کلش گندم بر فعالیت تنفسی چند نوع خاک
محمد بنی جمالی، عبدالمجید ثامنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.66 K)

-32 اثر برخی کودهای آلی بر فعالیت یک نوع کرم خاکی آنسیک در یک خاک آهکی با بافت لومی
فاطمه نعمتی، فایز رئیسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.75 K)

-31 بررسی تاثیر کودهای آلی و بیولوژیک برعملکرد کلزا
ابراهیم جواهری، محمدهادی موسوی فضل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.64 K)

-30 تاثیر سطوح و منابع کودهای آلی بر عملکرد خیار گلخانه ای در منطقه جیرفت
علی غفاری نژاد، آرش صباح، قباد جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.86 K)

-29 تاثیر نحوه کاربرد کودهای آلی، بر سطح افلاتوکسین در پسته
حمید علی پور، بهمن پناهی، فرشته غفاری موفق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.08 K)

-28 سینتیک آزاد شدن فسفر از منابع مختلف کودهای آلی
زهرا کلاه چی، محسن جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.2 K)

-27 مقایسه اثرات SMC با سایر کودهای آلی در تغییرات خصوصیات خاک و مقدار عناصر غذایی قابل جذب
فهیمه وهابی ماشک، حسین میرسید حسینی، مهدی شرفا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.87 K)

-26 تاثیر نوع کود آلی بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی ورمی کمپوست
مژگان یاوری، سمیه قاسمی، محمد مشتاقیون، حمید سودایی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

-25 بررسی وضعیت میزان تجمع نیترات در سیب زمینی تولیدی منطقه اردبیل
انور اسدی جلودار، کامبیز بازرگان، محمد شعاع اردبیلی، اسماعیل اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)