کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 40

26 بررسی تاثیر منابع و مقادیر مختلف کودهای پتاسمی و سولفات روی بر عملکرد و کیفیت سیب زمینی در بناب
رحمت اله رنجبر؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.8 K)

27 بررسی اثرات مصرف روی بر ترکیب شیمیایی و غلظت عناصر غذایی دمبرگ و غده سیب زمینی
اصغر فرج نیا؛ محمد معزاردلان؛ غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.89 K)

28 بررسی اثرهای پتاسیم، منیزیم، گوگرد و عناصر کم مصرف در افزایش عملکرد و بهبود کیفیت آفتابگردان
ابراهیم سپهر؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.55 K)

29 تاثیر سولفات روی بر عملکرد و کیفیت نارنگی انشو
علی اسدی کنگرشاهی؛ نگین اخلاقی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.67 K)

30 تاثیر محلول پاشی سولفات روی، منگنز و منیزیم بر روی عملکرد کمی و کیفی پرتغال جهرم(Cirtus sinensis Swing)
محمد سعید تدین؛ حمید رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (66.48 K)

31 مطالعه جذب سطحی روی در هشت خاک آهکی استان فارس
حسن حقیقت نیا؛ منوچهر مفتون؛ نجف علی کریمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.14 K)

32 اثر روش های مصرف و منابع روی بر عملکرد و ترکیب شیمیایی برنج در یک خاک آهکی
جهانبخش میرزاوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.04 K)

33 اثر باقی مانده روی و کادمیوم بر کیفیت دانه گندم در تناوب با برنج در یک خاک آهکی
جهانبخش میرزاوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (786.72 K)

34 اثر مقادیر و روشهای کاربرد سولفات روی بر عملکرد و کیفیت میوه درختان مرکبات
اکبر گندمکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (54.4 K)

35 تاثیر کاربرد ورمی کمپوست، اوره و سولفات روی بر شکل های مختلف روی در یک خاک آهکی
عادل ریحانی تبار؛ محمد معز اردلان؛ نجفعلی کریمیان؛ غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.89 K)

36 کاربرد ازتوباکتر، کود اوره و استفاده از سولفات روی در بهبود عملکرد ذرت دانه ای
داوود سرانجام؛ هرمزد نقوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.81 K)

37 نقش ضایعات آلی (کود حیوانی، تفاله لیمو) و سولفات روی بر جذب میزان جذب روی توسط گیاه ذرت در خاکهای منطقه جیرفت
سمیه شریفی؛ مجید فکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.03 K)

38 بررسی تاثیر مصرف توام کودهای نیتروژن، سولفات روی و کود بیولوژیک حاوی Azotobacter و Azospirillum بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا
ناهید جعفری؛ مسعود اصفهانی؛ علیرضا فلاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.82 K)

39 تاثیر مقادیر و روشهای مصرف سولفات روی بر غلظت عناصر غذایی کم مصرف برنج هیبرید
حسین اندیشه؛ همت الله پیردشتی؛ محمد علی اسماعیلی؛ محمد علی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.78 K)

40 بررسی اثرات میزان و روشهای مصرف سولفات روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنبه ورامین
مجتبی نوری حسینی؛ حسین جمیلی؛ مهدی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.97 K)