صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
313
-1649
اثرات تنش آبی بر میزان جذب عناصر غذایی و عملکرد خرمای برحی
مجید علی حوری، مجید بهزاد، مجید هاشمی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
61.31 K
-1648
تعیین فاکتور عکس العمل کاهش نسبی اجزای عملکرد آفتابگردان در مقابل کاهش نسبی مصرف آب به روش آبیاری قطره ای- نواری در منطقه شهرکرد
احمد کریمی، مهدی همائی، عبدالمجید لیاقت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
72.86 K
-1647
بررسی تأثیر بستر بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد توت فرنگی در کشت بدون خاک (کیسه ای)
مجتبی طاووسی، پریسا شاهین رخسار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
127.41 K
-1646
تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
59.41 K
-1645
اثرات شوری (کلرید سدیم) بر شدت فتوسنتز، نسبت پتاسیم به سدیم و رشد و نمو در سه رقم گندم
احمد بای بوردی، جلال طباطبایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
59.32 K
-1644
ارزیابی اثرات گوگرد بر غلظت نیتروژن و جذب آن از منابع مختلف توسط سویا به روش رقت ایزوتوپی
فاطمه امانی، فائز رئیسی، نجات پیرولی بیرانوند، احمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
74.18 K
-1643
رشد و عملکرد دو رقم سویا در سطوح مختلف گوگرد تحت شرایط گلخانه ای
فاطمه امانی، فایز رئیسی، نجات پیرولی بیرانوند، احمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
71.67 K
-1642
بررسی تأثیر مقادیر مختلف گوگرد در عملکرد گندم و مقدار گوگرد دانه در منطقه نیمه خشک و شرائط مزرعه
شاهین شاهسونی، محمد اردلان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
88.06 K
-1641
تأثیر مصرف مقادیر مختلف گوگرد، تیوبا سیلوس و اثرات باقیمانده آنها بر خصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد کلزا
رحیم مطلبی فرد، حسین بشارتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
87.02 K
-1640
بررسی تاثیر کود بیولوژیک ازتوباکتر و ورمی کمپوست بر جذب پتاسیم و عملکرد گندم دیم زمستانه
مریم سبطی، علیرضا موحدی نائینی، رضا قربانی نصرآبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.77 K
-1639
تاثیر مصرف کود مرغی بررشد اندام هوایی و عملکرد محصول سیب زمینی
علیرضا یزدان پناه، رحیم مطلبی فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
61.09 K
-1638
بررسی اثر مصرف کودهای آلی از منابع مختلف بر کاهش مصرف کودهای شیمیایی، برخی خواص فیزیکی خاک و عملکرد محصول
علیرضا یزدان پناه، رحیم مطلبی فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
143.06 K
-1637
واکنش رشد و عملکرد کلزا به سطوح مختلف نیتروژن و بور در منطقه اهواز
محمدرضا مرادی تلاوت، عطااله سیادت، حبیب اله نادیان، قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
75.4 K
-1636
تأثیر برهمکنش روی و بور بر عملکرد و میزان ماده خشک ذرت
فرشید عارف
مشاهده مقاله
اصل مقاله
70.12 K
-1635
بررسی تاثیر مقادیر مختلف رس و پتاسیم قابل استفاده خاک و مصرف کود پتاسیم بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
61.87 K
-1634
تاثیر عناصر غذایی مختلف بر کمیت وکیفیت انجیر رقم سبز در شرایط دیم
زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
103.8 K
-1633
بررسی کارایی همزیستی قارچهای میکوریزاییVA گونه یintraradices Glomus با گیاه ذرت تحت تأثیر تنش شوری در سطوح مختلف فسفر
عباس هانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
60.33 K
-1632
بررسی اثر تیمارهای گوگرد و باکتریهای تیوباسیلوس بر خصوصیات شیمیائی خاک، عملکرد و کیفیت میوه درختان پرتقال
اکبر گندمکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
64.31 K
-1631
بررسی کارائی روشهای تغذیه ای درختان مو جهت افزایش عملکرد و کیفیت محصول
اکبر گندمکار، غلامرضا سعادتمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
66.56 K
-1630
تأثیر کود دامی بر بازیابی فسفر باقیمانده و عملکرد محصول
مختار زلفی باوریانی، مهرداد نوروزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
63.33 K
-1629
اثرات ازت و پتاسیم بر عملکرد و تحمل گوجه فرنگی به شوری
مرتضی پوزش شیرازی، مختار زلفی باوریانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
63.15 K
-1628
بررسی تاثیر کود بیولوژیک (کود زیستی فسفاته) در افزایش عملکردکمی و کیفی توتون گرمخانه ای
محمد علی ثابتی امیرهنده، علیرضا فلاح
مشاهده مقاله
اصل مقاله
67.19 K
-1627
تأثیر کاربرد عناصر ریز مغذی بر میزان مقاومت به خشکی بذور تولیدی چغندر قند
معصومه نصیری، رئوف سید شریفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
63.96 K
-1626
تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه و کارآیی مصرف کود در ذرت متأثر از تراکم های مختلف بوته
سعید حکم علی پور، رئوف سید شریفی، مرتضی قدیم زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
65.82 K
-1625
مقایسه کودهای ریز مغذی و روشهای عرضه آنها بر عملکرد گندم در شرایط شور
علیرضا مرجوی، محمود صلحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
61.64 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10