کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 313

-149 اثرات تنش آبی بر میزان جذب عناصر غذایی و عملکرد خرمای برحی
مجید علی حوری، مجید بهزاد، مجید هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.31 K)

-148 تعیین فاکتور عکس العمل کاهش نسبی اجزای عملکرد آفتابگردان در مقابل کاهش نسبی مصرف آب به روش آبیاری قطره ای- نواری در منطقه شهرکرد
احمد کریمی، مهدی همائی، عبدالمجید لیاقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.86 K)

-147 بررسی تأثیر بستر بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد توت فرنگی در کشت بدون خاک (کیسه ای)
مجتبی طاووسی، پریسا شاهین رخسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.41 K)

-146 تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.41 K)

-145 اثرات شوری (کلرید سدیم) بر شدت فتوسنتز، نسبت پتاسیم به سدیم و رشد و نمو در سه رقم گندم
احمد بای بوردی، جلال طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.32 K)

-144 ارزیابی اثرات گوگرد بر غلظت نیتروژن و جذب آن از منابع مختلف توسط سویا به روش رقت ایزوتوپی
فاطمه امانی، فائز رئیسی، نجات پیرولی بیرانوند، احمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.18 K)

-143 رشد و عملکرد دو رقم سویا در سطوح مختلف گوگرد تحت شرایط گلخانه ای
فاطمه امانی، فایز رئیسی، نجات پیرولی بیرانوند، احمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.67 K)

-142 بررسی تأثیر مقادیر مختلف گوگرد در عملکرد گندم و مقدار گوگرد دانه در منطقه نیمه خشک و شرائط مزرعه
شاهین شاهسونی، محمد اردلان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.06 K)

-141 تأثیر مصرف مقادیر مختلف گوگرد، تیوبا سیلوس و اثرات باقیمانده آنها بر خصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد کلزا
رحیم مطلبی فرد، حسین بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.02 K)

-140 بررسی تاثیر کود بیولوژیک ازتوباکتر و ورمی کمپوست بر جذب پتاسیم و عملکرد گندم دیم زمستانه
مریم سبطی، علیرضا موحدی نائینی، رضا قربانی نصرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.77 K)

-139 تاثیر مصرف کود مرغی بررشد اندام هوایی و عملکرد محصول سیب زمینی
علیرضا یزدان پناه، رحیم مطلبی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.09 K)

-138 بررسی اثر مصرف کودهای آلی از منابع مختلف بر کاهش مصرف کودهای شیمیایی، برخی خواص فیزیکی خاک و عملکرد محصول
علیرضا یزدان پناه، رحیم مطلبی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.06 K)

-137 واکنش رشد و عملکرد کلزا به سطوح مختلف نیتروژن و بور در منطقه اهواز
محمدرضا مرادی تلاوت، عطااله سیادت، حبیب اله نادیان، قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.4 K)

-136 تأثیر برهمکنش روی و بور بر عملکرد و میزان ماده خشک ذرت
فرشید عارف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.12 K)

-135 بررسی تاثیر مقادیر مختلف رس و پتاسیم قابل استفاده خاک و مصرف کود پتاسیم بر عملکرد گندم
زهرا خوگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.87 K)

-134 تاثیر عناصر غذایی مختلف بر کمیت وکیفیت انجیر رقم سبز در شرایط دیم
زهرا خوگر، حمید زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.8 K)

-133 بررسی کارایی همزیستی قارچهای میکوریزاییVA گونه یintraradices Glomus با گیاه ذرت تحت تأثیر تنش شوری در سطوح مختلف فسفر
عباس هانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.33 K)

-132 بررسی اثر تیمارهای گوگرد و باکتریهای تیوباسیلوس بر خصوصیات شیمیائی خاک، عملکرد و کیفیت میوه درختان پرتقال
اکبر گندمکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.31 K)

-131 بررسی کارائی روشهای تغذیه ای درختان مو جهت افزایش عملکرد و کیفیت محصول
اکبر گندمکار، غلامرضا سعادتمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (66.56 K)

-130 تأثیر کود دامی بر بازیابی فسفر باقیمانده و عملکرد محصول
مختار زلفی باوریانی، مهرداد نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.33 K)

-129 اثرات ازت و پتاسیم بر عملکرد و تحمل گوجه فرنگی به شوری
مرتضی پوزش شیرازی، مختار زلفی باوریانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.15 K)

-128 بررسی تاثیر کود بیولوژیک (کود زیستی فسفاته) در افزایش عملکردکمی و کیفی توتون گرمخانه ای
محمد علی ثابتی امیرهنده، علیرضا فلاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.19 K)

-127 تأثیر کاربرد عناصر ریز مغذی بر میزان مقاومت به خشکی بذور تولیدی چغندر قند
معصومه نصیری، رئوف سید شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.96 K)

-126 تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه و کارآیی مصرف کود در ذرت متأثر از تراکم های مختلف بوته
سعید حکم علی پور، رئوف سید شریفی، مرتضی قدیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.82 K)

-125 مقایسه کودهای ریز مغذی و روشهای عرضه آنها بر عملکرد گندم در شرایط شور
علیرضا مرجوی، محمود صلحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.64 K)