نویسنده =
تعداد مقالات: 19

1 تأثیر مولیبدن و سیلیسیم بر عملکرد و پروتئین گندم
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.41 K)

2 بررسی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن وروی بر کمیت و کیفیت گلرنگ
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.47 K)

3 بررسی کارآیی کودهای نیتروژنه و تعیین بازده اقتصادی ریالی آنها در مزارع گندم آذربایجان شرقی
محمدجعفر ملکوتی، احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.53 K)

4 اثرات شوری (کلرید سدیم) بر شدت فتوسنتز، نسبت پتاسیم به سدیم و رشد و نمو در سه رقم گندم
احمد بای بوردی، جلال طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.32 K)

5 تغییر جمعیت میکروارگانیسم های کمولیتوتروف و هتروتروف اسید دوست و خنثی دوست اکسید کننده گوگرد در خاک با افزودن ماده آلی و گوگرد
زیبا نجف زاده نوبر، احمد بای بوردی، محمود شعبانپور شهرستانی، آرمین کریمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.25 K)

6 تأثیر اکسایش میکروبی گوگرد بر قابلیت جذب عناصر کم مصرف و فسفر در کمپوست برای گیاه گندم
الناز صباغ تازه، ناصر علی اصغرزاده، احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.01 K)

7 تأثیر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه های ارقام کلزا
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.16 K)

8 اثرات شوری (کلرید سدیم) بر شدت فتوسنتز، نسبت پتاسیم به سدیم و رشد و نمو در سه رقم کلزا
احمد بای بوردی، جلال طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.11 K)

9 بررسی تاثیر منابع کود آلی بر درصد کلنیزاسیون میکوریزی در ریشه پیاز
علیرضا توسلی، احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.03 K)

10 بررسی اثر چهارگانه از قارچ های میکوریز آربوسکولار در عملکرد پیاز در شرایط مزرعه با خاک شور
علیرضا توسلی، ناصر علی اصغرزاده، احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.35 K)

11 بررسی تاثیر منابع مختلف کود آلی بر کمیت و کیفیت پیاز
احمد بای بوردی، محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.84 K)

12 بررسی اثرهای ازت، آهن، روی و منگنز بر عملکرد و غلظت نیترات در پیاز در آذربایجان
احمد بای بوردی، محمد جعفر ملکوتی، رحیم کسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.5 K)

13 بررسی اثر تغذیه برگی روی، مقادیر و منابع مختلف کودهای نیتروژنی بر میزان تجمع نیترات در کاهو
پریناز ابراهیم پور اژدری، غلامرضا ثواقبی، احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.24 K)

14 تاثیر مقادیر مختلف کودهای پتاسیمی و سولفات روی در عملکرد و کیفیت سیب زمینی در سراب
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.81 K)

15 تاثیر مقادیر و زمان مصرف ازت بر کمیت و کیفیت کلزا در آذربایجان شرقی
احمد بای بوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.93 K)

16 اثرات باقی‌مانده کودهای محتوی عناصر کم مصرف در تاکستان‌های ملایر و ملکان
محمد جعفر ملکوتی، احمد بای بوردی، رحمت اله رنجبر، داود کلهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (44.21 K)

17 برتری غنی سازی گندم در مزرعه بر غنی سازی آرد در کارخانه در ارتقا سطح سلامت جامعه
محمد جعفر ملکوتی، امین ملکوتی، عزیز مجیدی، احمد بای بوردی، ابوالفتح سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.41 K)

18 اثرات مقادیر و منابع گوگرد در باغهای سیب استان آذربایجان شرقی
احمد بای بوردی، علیرضا ضیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.74 K)

19 بررسی اثر محلول پاشی منگنز و روی بر صفات کمی و کیفی ارقام پیاز
احمد بای بوردی، صدقعلی زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.25 K)