1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر شوری و نسبت جذب سدیم محلول غذایی بر عملکرد برخی پارامترهای کیفی گوجه فرنگی
احمد گلچین، امید افلاکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.56 K

2 تاثیر شوری و SAR محلول غذایی بر روی جذب عناصر و ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت
امید افلاکی، احمد گلجین، محمد اسماعیل امیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.36 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب