صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
15
1
بررسی تاثیر کاربرد کود مکمل نیتروژنی بر رشد، عملکرد و تثبیت بیولوژیک نیتروژن در لوبیا
هادی اسدی رحمانی، محمد علی خودشناس، اکبر همتی، محمد تکاسی، منوچهر کلهر، عبدالمحمد محنت کش، میترا افشاری، کاظم خاوازی، مهدیه شمشیری پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (105.05 K)
2
تعیین نیاز کودی لاین امید بخش لوبیا سفید به فسفر و پتاسیم
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (60.78 K)
3
اثرات باکتری های ریزوبیومی و قارچ های میکوریزآربسکولار ( AMF )درمقدار عناصر غذایی لوبیا چیتی در شرایط تنش خشکی
اکبر همتی، محمد فیضیان، هادی اسدی رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (744.38 K)
4
اثرات باکتری های ریزوبیومی و قارچ های میکوریز آربسکولار در کارآیی مصرف آب و عملکرد لوبیا چیتی در شرایط تنش خشکی
اکبر همتی، محمد فیضیان، هادی اسدی رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (556.1 K)
5
تاثیر روی و پتاسیم درمحتوای نسبی آب برگ و افزایش مقاومت گندم زمستانه به سرما
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (123.9 K)
6
بررسی اثر کود دامی و کمپوست اصفهان بر عملکرد و درصد قند چغندر
ماشاالله حسینی، اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (50.32 K)
7
مقایسه تاثیر سویه های مختلف ریزبیوم لوبیا در تثبیت بیولوژیکی ازت و عملکرد گیاه لوبیا
اکبر همتی، هادی اسدی رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (69.07 K)
8
بررسی کاهش مصرف کودهای ازته از طریق تصحیح زمان مصرف آن در چغندر قند
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (10.37 K)
9
تعیین میزان و زمان مناسب مصرف کود ازته در زراعت چغندر قند
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (9.67 K)
10
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مینرالوژی خاکهای شور و سدیمی شرق اصفهان
اکبر همتی، شهلا محمودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.07 K)
11
بررسی اثرات کاربرد عناصر کم مصرف در افزایش عملکرد و پروتئین لوبیا
اکبر همتی، شاهرخ شجری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (61.48 K)
12
تاثیر کودهای زیستی در مقدار عناصر غذایی کم مصرف و عملکرد لوبیا چیتی در شرایط تنش خشکی
اکبر همتی، فرهاد رجالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
13
بررسی اثرات مدت و غلظت های مختلف کلرور کلسیم بر روی برخی صفات انگور عسکری (تغذیه و حاصلخیزی)
قاسم صفری، اکبر همتی، محمد اسماعیل امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (198.67 K)
14
بررسی تاثیر روی و پتاسیم در افزایش مقاومت گندم به سرما
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.25 K)
15
بررسی مصرف سطوح فسفر و پتاسیم در عملکرد و پروتئین لوبیا سفید
اکبر همتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (155.24 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه