نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | تأثیر مقدار و روش مصرف سولفات روی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی پرتقال سانگین | |
نگین اخلاقی امیری، علی اسدی کنگرشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.93 K) | ||
2 | اثر کلرید کلسیم بر کاهش تلفات میوه نارنگی انشو | |
نگین اخلاقی امیری، مجتبی محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59 K) | ||
3 | تاثیر سولفات روی بر عملکرد و کیفیت نارنگی انشو | |
علی اسدی کنگرشاهی، نگین اخلاقی امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.67 K) | ||
4 | بررسی شاخص درجه زردبرگی ( کلروز)پایه های مختلف مرکبات در خاک های آهکی رق مازندران | |
علی اسدی کنگرشاهی، نگین اخلاقی امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.19 MB) | ||
5 | بررسی تاثیر پایه بر جذب و غلظت عناصر غذایی برگ نارنگی انشوی میاگاوا | |
نگین اخلاقی امیری، علی اسدی کنگرشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.87 MB) | ||
6 | تاثیر مصرف نیتروژن در مراحل کلیدی فنولوژی بر شاخص تناوب بازدهی مرکبات | |
علی اسدی کنگرشاهی، نگین اخلاقی امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.74 MB) |