بررسی اثر سطوح مختلف رطوبت، میکوریز و ریزوبیوم در خصوصیات ریشه نخود
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (197.49 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی دانشگاه زنجان
2عضو هیات علمی مسسه تحقیقات خاک و آب کشور
3عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور
4استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین اهواز
5دانشجوی دکتری خاشناسی دانشگاه شهرکرد
6استاد گروه خاکشناسی دانشگاه زنجان
چکیده
کلیدواژه ها
سطوح مختلف رطوبت؛ میکوریز؛ ریزوبیوم؛ خصوصیات ریشه نخود؛ وزن خشک و تر ریشه؛ طول ریشه؛ حجم ریشه؛ رطوبت